Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

K-12

Kunstwerk bedekt de muur van de eetkamer en schrijfopdrachten leggen papier op de koelkast. Een kast loopt over van bouwpapier, stiften, kleurpotloden, plakband en glitter. Aan de achterkant van de vriezer wachten potten met bevroren beestjes op montage, en een Ziploc-zak met een zelfgemaakte komeet leeft samen met de planeet gemaakt van brooddeeg. Een mand met bibliotheekboeken explodeert in een woonkamer die al is binnengevallen door speelgoed. Iedereen begroet de grote chaotische puinhoop van de K-12-jaren!

Alle ouders doen er alles aan om hun kinderen op de juiste manier door hun educatieve jaren te leiden. Ze moeten de beste scholen en schoolformats voor hun kinderen kiezen, en de juiste scholen voor hun budget. Ze willen een goede relatie met leraren en beheerders, en willen alle middelen van de gemeenschap voor onderwijs maximaliseren.

Studenten maken zich zorgen over het beheersen van de stof en hard studeren. Ze hopen dat ergens in eindeloze cyberspace iemand hen zal helpen eindelijk moeilijke huiswerkconcepten te begrijpen. Ze willen een snel essay, een research paper-onderwerp en een geweldig wetenschappelijk project vinden.

Docenten willen de stof op een meer originele manier presenteren. Ze bedenken mooie opdrachten en vragen zich vervolgens af over logistiek. Ze zien een technologie-afhankelijke werkplek en vragen zich af hoe ze hun scholen en klaslokalen kunnen aanpassen. Ze worstelen om hun moeilijke studenten te bereiken en beklemtonen dat ze moeten voldoen aan de normen van het staats en federale ministerie van Onderwijs.

Gezinnen die deelnemen aan thuisonderwijs maken zich zorgen over het kennen van hun rechten. Ze vragen zich ook af of ze kansen voor hun kinderen kunnen vinden en voelen zich soms gestrand op het homeschool-eiland. Ze willen innovatieve manieren vinden om materiaal te presenteren en willen ervoor zorgen dat ze het homeschool-formaat maximaliseren.

Ouders, studenten, leraren en homeschoolers: wees niet bang! Hier behandelen we deze onderwerpen en vele andere. We hebben alles wat je nodig hebt. Met honderden K-12 educatieve artikelen, geweldig advies en handige tips zijn slechts een klik verwijderd. Dus ga je gang - klik weg!

Hoe algebra studeren?

Hoe krijg ik een opleiding voor leraren?

Hoe montessori-fotokaarten te gebruiken?

Hoe een stereomicroscoop te gebruiken?

Hoe leer je jezelf effectief studeren?

Hoe kunt u uw waardering tonen tijdens de leerkrachtenwaarderingsweek?

Hoe schrijf je een nieuwsbrief voor ouders?

Hoe schrijf je een effectief reflecterend essay?

Hoe efficiënter en productiever studeren?

Hoe tijd studeren en beheren?

Hoe leer je een jong kind optellen en aftrekken?

Hoe schrijf je een dialoog?

Hoe kies je een katholieke school?

Hoe leer je kinderen Excel?

Hoe leer je muziek op de kleuterschool?

Hoe leer je begrijpend lezen in het 5e leerjaar?

Hoe schrijf je schrijfvaardigheid?

Hoe college geschiedenis te onderwijzen?

Hoe leer je kinderen wiskundige feiten?

Hoe leer je calculus?

Hoe een examenstudieblad voorbereiden?

Hoe maak je een docentenportfolio?

Omdat wiskunde: hier is hoe u vermenigvuldigt

Hoe zorg je ervoor dat basisschoolkinderen opletten?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail