Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Gestandaardiseerde tests

Gestandaardiseerde tests definiëren levens - zo lijkt het. Een hele branche is toegewijd aan het creëren van middelen om u te helpen uitblinken in deze beoordelingstests. Boekhandels en bibliotheken hebben planken in voorraad met honderden boeken over testvoorbereiding. De intimiderende boeken van meer dan 1000 pagina's worden zelden gelezen, afgezien van af en toe skimming. Naast de boeken vind je cd's, dvd's en woordenschatkaarten. Dan zijn er handige spiraalgebonden studiegidsen en felgekleurde beoordelingspakketten. Binnenin zitten webadressen, advertentienetwerken van gecertificeerde privéleraren. Het lijkt misschien zelfs dat gestandaardiseerd testen een manier is om geld te verdienen, niet om intelligentie te meten of om de beheerste informatie te achterhalen.

Hoewel deze nuttig kunnen zijn, gaan we bij How To Do Things niet over het azen op de hoop van studenten op succes. We zijn er om u te helpen uw educatieve doelen te bereiken. Van de GED tot de MCAT bieden we gratis informatie om studenten te helpen op hun reis naar succes.

Weet u niet zeker of de SAT bestraft voor gissen? We hebben dat gedekt. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van LSAT-studiemateriaal? Dat hebben wij ook. Wie neemt de PSAT, wanneer wordt deze aangeboden en wat betekent NMSQT? Hoe kies ik SAT-voorbereiding voor mijn student? Het is een tijdje geleden sinds de universiteit en ik kan het me niet herinneren - hoe moet ik de GRE nemen? Is er een essay over de GED? Waren ze overdreven toen ze zeiden dat als je een merkteken buiten de bubbel maakt, ze je test weggooien? Wat is het verschil tussen de SAT en ACT? Waar vind ik informatie over de voorbereiding van een ACT-test? Moet ik de SAT II nemen? Wat doet CLEP en hoe neem ik het in?

Al deze vragen en meer worden behandeld in onze gestandaardiseerde testsectie. We besparen onze lezers de duizelingwekkende encyclopedie van vijf pond aan informatie en bieden beknopte artikelen met de praktische informatie die u nodig heeft. Ga je gang: kijk zelf maar!

Hoe studeer je voor een Data Entry-examen?

Hoe de wiskunde SAT te verslaan?

Hoe een diagnostische beoordelingstest uitvoeren?

Hoe vind je meerkeuze oefentests?

Hoe een open boek examen afleggen?

Hoe maak je een examen om mee naar huis te nemen?

Hoe kunt u uw score op meerkeuzetests verbeteren?

Hoe vind ik informatie over College Board Tests?

Hoe steek je SAT-vragen te bestuderen?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail