Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Reptielen & Amfibieën

Of u nu nieuw bent in het houden van reptielen en amfibieën als huisdier, of een fervent liefhebber die uw kennisbasis wil uitbreiden, onze sectie Reptielen en amfibieën heeft geweldige informatie voor u!

Zijn uw passieschildpadden? We zullen je helpen de beste manier te vinden om een nieuwe schildpadvriend te adopteren, er goed voor te zorgen en zelfs een geweldige natuurlijke habitat te creëren waar hij gelukkig kan leven. Als u vragen heeft over hoe u eten kunt kopen, hebben we de antwoorden. We helpen je zelfs geld te besparen door je te laten zien hoe je je eigen schildpaddenvoer kunt maken. En we zullen zelfs met je delen hoe je kunt zien of je schildpad is overleden. Geloof het of niet, het is niet altijd gemakkelijk te zeggen.

Misschien ben je meer geïnteresseerd in slangen. We zullen geweldige manieren delen om goed voor je slang te zorgen, het juiste soort voedsel dat hij nodig heeft, en hoe je je eigen kooi kunt bouwen die is ontworpen om zelfs de meest sluwe slang in zijn huis te houden en uit de gevarenzone te houden. Als je een wilde slang in huis hebt die je wilt verwijderen, kunnen we je helpen een slangenval te maken die veilig en effectief is en waarmee je snel je ongewenste kamergenoot kunt verplaatsen.

Misschien weet u nog niet welk type reptiel of amfibie u als huisdier zou willen hebben. Wij kunnen u helpen erachter te komen. Met artikelen over leguanen, luipaardgekko's, baardagamen, kikkers, padden en meer is er voor ieder wat wils.

Reptielen en amfibieën zijn geweldige metgezellen, vooral voor werkende mensen. Het zijn gemakkelijke alternatieven voor het houden van katten, honden en vogels, en ze kunnen je leven met vreugde vullen met hun verrassend vriendelijke persoonlijkheden. Wat uw vragen, zorgen of interesses ook zijn, wij zijn er om u te helpen!

Hoe zorg je voor luipaardgekko's?

Hoe groene leguanen te houden?

Hoe maak je schildpaddenvoer?

Hoe houd je je balpython gezond?

Hoe maak je slangenvallen?

Hoe balpythons te fokken?

Hoe salamanders te verzorgen en te voeren?

Hoe maak je een leguaankooi schoon?

Hoe maak je een terrarium schoon?

Hoe maak je een terrarium voor boomkikkers?

Hoe start je een krokodillenboerderij?

Hoe zorg je voor een graanslang of wil je een graanslang kopen?

Hoe reptielen levend voedsel te voeren?

Hoe behandelt u uw leguaan tegen mijten?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail