Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Wetenschap & Natuur

Breid hier uw wetenschappelijke en natuurkennis uit. Van het ontdekken van artefacten tot het identificeren van insecten, wij hebben wat u zoekt.

Heeft u ooit willen weten hoe u de geur van een stinkdier uit uw huisdier kunt verwijderen, of de juiste manier om een bloedzuiger uit uw lichaam te verwijderen? Dit zijn enkele van de vragen die in onze artikelen worden beantwoord. Als u bijvoorbeeld een kijkje neemt in onze sectie Dieren, vindt u verschillende artikelen die bespreken hoe u mishandelde of bedreigde dieren kunt helpen. Vrijwilligerswerk doen bij een dierenasiel is niet de enige manier waarop u de zaak kunt steunen.

Als artefacten jouw ding zijn, bekijk dan onze sectie Artefacten. Musea zijn niet de enige plaatsen waar u deze schatten kunt vinden en hun geschiedenis kunt leren kennen.

Wilt u weten hoe u verschillende vogels naar uw huis kunt lokken? We hebben verschillende artikelen in de sectie Vogelen over hoe je spechten, roodborstjes, kardinalen, blauwe gaaien en kwartels naar je huis kunt lokken.

Voor degenen onder u die een aquarium voor aan de muur willen kopen, hebben we de stappen die u moet overwegen voor en na de aankoop van uw aquarium.

In onze sectie Insecten hebben we een artikel waarin je leert hoe je een vlieg met je blote handen kunt doden. Het zal je verbazen dat er meer bij komt kijken dan alleen maar met je hand slaan.

Dit zijn slechts enkele van de honderden artikelen die u hier kunt vinden. Onze gedetailleerde, boeiende artikelen zijn met jou in gedachten geschreven. Blijf een tijdje en je zult weglopen met meer honger naar onderzoek, ontdekking en het delen van je nieuwe kennis met anderen.

Hoe versier je een zoetwateraquarium?

Hoe vind je Egyptische artefacten?

Hoe kan ik zilvererts identificeren?

Hoe leer je wichelroedelopen?

Hoe te leren hoe magneetmotoren werken?

Hoe trillingen te meten?

Hoe een cel te modelleren met boetseerklei?

Hoe deelnemen aan een archeologische opgraving?

Hoe staal te produceren?

Hoe weerradar te lezen?

Hoe windenergie als energiebron te gebruiken?

Hoe zenerdiode werkt?

Hoe een adoptie van dieren voltooien?

Hoe koeienhuid te genezen?

Hoe kunt u uw hulp aan dieren schenken?

Hoe regenwormen succesvol te laten groeien?

Wat is een alfamannetje?

Hoe vlinders naar een vlinderhuis te lokken?

Hoe maak je een honingbijenkorf?

Hoe maak je een habitat voor een bidsprinkhaan?

Hoe vlooienbeten te voorkomen?

Hoe leef je in de kont van een zeekomkommer?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail