Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Draagbare audio

Er is een enorme keuze aan draagbare audio-apparaten die in uw zak passen, of in ieder geval in uw handschoenenkastje, en bijna overal bij u zijn. Maar wat is het beste systeem voor jou? Onze artikelen kunnen u helpen bij het maken van die beslissing. Als uw dierbare muziekcollecties bijvoorbeeld in de vorm van cd's zijn, moet u ofwel draagbare cd-spelers overwegen, of een deel van die muziek overbrengen naar andere draagbare digitale spelers, zoals een mp3-speler. De experts die voor ons schrijven, kunnen u goed advies geven bij het vinden van de draagbare audio-oplossingen die het beste bij uw situatie passen.

Overweeg uw werkomgeving: als u voor langere tijd op één plek werkt (kantoor, magazijn, opslagruimte) en niet veel in het openbaar bent, kunt u een draagbare speler overwegen met accessoires zoals luidsprekers en in een echt draagbaar geluidssysteem. Aan de andere kant maakt u zich misschien meer zorgen over de kleinste apparaten om mee te nemen. Oefen je met muziek? Wat voor apparaat blijft dan bij je en vliegt niet door de kamer als je ijzer pompt? U kunt erachter komen in onze Portable Audio-sectie!

U moet ook beslissen welk formaat draagbaar audioapparaat u wilt - of u nu de voorkeur geeft aan uw eigen selectie van opgeslagen muziek op mini-cassette of cd of digitale bibliotheken, of dat u favoriete radioprogramma's hebt waar u niet zonder kunt. Ten slotte hebben sommige apparaten zelfs de mogelijkheid om op te nemen van live radio om later te beluisteren - een soort DVR in je zak! Bekijk de artikelen die u zullen helpen bij het overdenken van al deze problemen.

In onze artikelen leert u niet alleen hoe u de beste draagbare apparaten kiest, maar ook hoe u uw favoriete muziekbibliotheken en verzamelingen tussen systemen kunt overbrengen - van cd tot mp's, van mp3 tot minicassette of van cd naar mini-cd - elk formaat dat u verkiest.. Er zijn enkele trucs om de gemakkelijkste manieren te leren om uw muziek van apparaat naar apparaat over te zetten, maar onze experts staan klaar om u het beste advies te geven. Met de informatie op onze site kun je altijd in een wereld leven met de muziek die je voor je leven kiest.

Hoe gebruik je een Coby mp3-speler?

Hoe gebruik je een Bluetooth-headset?

Hoe internationale stroomadapters kopen?

Hoe vind je een populair apparaat voor ruisonderdrukking?

Hoe maak je een USB iPod-wandoplader?

Hoe draadloze oordopjes kopen?

Hoe werken hoofdtelefoons met ruisonderdrukking?

Hoe werkt een Bluetooth-headset?

Hoe Apple iPod-accessoires kopen?

Hoe krijg je een gratis Zune?

Hoe iPods vergelijken en kopen?

Hoe video's naar een iPod downloaden?

Hoe podcasts te krijgen?

Hoe YouTube-nummers op uw mp3-speler te zetten?

Hoe liedjes van een iPod te herstellen?

Hoe een Sansa MP3-speler resetten?

Hoe de iPod-opladeropties bekijken?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail