Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hardware

Van het vinden van veelvoorkomende fouten met computerhardware zoals desktops en laptops, tot het nemen van een weloverwogen beslissing over de beste machine die u kunt kopen, onze sectie Hardware is uw one-stop-hulpmiddel voor alles wat met computerhardware te maken heeft.

U vindt hier advies over eenvoudige manieren om de problemen op te lossen die kunnen optreden met hardware die we allemaal dagelijks gebruiken, van dvd-spelers tot randapparatuur zoals printers en monitoren. Wilt u een nog betere manier weten om uw systemen te laten draaien? U hoeft niet verder te zoeken: het is allemaal hier, in bytegrootte stukken die licht verteerbaar zijn.

Laat onze site uw computerondersteuningsbron zijn voor netwerken; gebruik het om productvergelijkingen te doen voordat u naar de computerwinkel gaat om een spelcomputer te kopen of op zoek te gaan naar een goedkope computer; of ontdek wat er nodig is voor uw printer of een ander soort randapparaat. Onze artikelonderwerpen variëren van dvd-duplicatie tot het beschermen van uw laptop tegen oververhitting.

Het zeer uitgebreide advies is eindeloos en erg handig. Onze schrijvers beschrijven veelvoorkomende problemen waar mensen die alledaagse technologie tegenaan lopen, de beste oplossingen bieden om uw computer sneller te maken en om u te helpen bij het oplossen van problemen en eenvoudige reparaties. Onze site laat u niet alleen zien hoe u een oude computer kunt versnellen, maar ook hoe u uw droomcomputer kunt vinden. Of, als je je ooit hebt afgevraagd welke geschenken je een nerdige vriend kunt krijgen, dan is dit een nuttige bron van cadeau-ideeën voor computerhardware.

We hebben niet alleen artikelen over multimedia, maar ook de nieuwste notebooktechnologie en modding. De artikelen zijn uitgebreid en u vindt hier materiaal dat technologie bespreekt, variërend van overdracht van cassettebandjes tot modern gamen.

Hoe installeer ik een externe modem?

Hoe vervangt u uw laptopbatterij?

Hoe een computer kopen voor de architectuurschool?

Hoe het beste gamingtoetsenbord kopen?

Hoe vind je een goede laptop-draagtas?

Hoe bereid ik een CD-master voor op CD-duplicatie?

Hoe externe opslagapparaten te installeren?

Hoe een Dell-toetsenbord ontgrendelen?

Hoe meet je een bureau voor een computer?

Hoe computerstraling voorkomen?

Hoe een computer sneller opstarten?

Hoe installeer ik een LCD-projector?

Hoe dvd-kopieën te branden in Windows Vista?

Hoe bouw je je eigen computer?

Hoe voeg ik een printer toe?

Hoe krijgt u krediet voor gebruikte Epson-inktcartridges?

Hoe een dvd dupliceren?

Hoe een computermicrofoon testen?

Hoe gebruik je een externe muis met een laptop?

Hoe een eMachine-computer resetten?

Hoe een computer opnieuw opstarten met een extern bureaublad?

Hoe Dell laptop toetsenbordtoetsen te repareren?

Hoe stelt u uw laptop in op uw flatscreen-tv?

Hoe installeer ik een Windstream-modem?

Hoe een monitor gebruiken met een tablet-pc?

Hoe een PNY-flashdrive te gebruiken?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail