Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Overleving & Succes op de werkplek

De meesten van ons zullen meer dan de helft van ons leven op het werk doorbrengen, en de werkplek verandert voortdurend om aan de behoeften van de klanten te voldoen en aan nieuwe staats- of federale wetten te voldoen, terwijl we proberen het hoofd boven water te houden in een onzekere economie. Er wordt van ons verwacht dat we met die stroom meegaan - ongeacht hoe het ons persoonlijk kan beïnvloeden en alle veranderingen gracieus accepteren. Daarna gaan we naar huis met een hele nieuwe reeks verplichtingen en uitdagingen die 'familie' worden genoemd. Vaak zijn we zo overweldigd dat we niet eens weten waar we naar antwoorden moeten zoeken.

Onze sectie Overleven en succes op de werkplek is gemaakt voor mensen zoals jij, door mensen zoals jij, om de informatie te verstrekken die nodig is om de problemen op de werkplek te overleven, wat ze ook mogen zijn en om je te helpen slagen.

Hier vindt u een schat aan beknopte artikelen die vol staan met ideeën voor strategische planning, tips en suggesties over de problemen op de werkplek van vandaag; elk artikel is in een gemakkelijk leesbare stijl geschreven. Heeft u problemen met een collega? Lees meer over teambuilding en ontdek hoe verschillen in werkstijlen alle werknemers in bepaalde situaties ten goede kunnen komen. Of misschien overweeg je om de snelle rijstrook van de stad te verlaten voor het langzamere comfort van een thuiskantoor, maar je weet niet echt waar je mee te maken hebt. Bekijk onze Home Office-artikelen en beslis of dit echt de juiste zet voor u is en terwijl u daar bent, wordt u geïnformeerd over de realiteit van thuiswerken voordat u stopt met uw huidige baan.

Van tips in de sectie Zakelijke etiquette over het juiste protocol dat moet worden gevolgd om geen baan te verliezen, tot het gebruik van technieken voor verandermanagement zodat u het hoofd kunt bieden aan het onverwachte - zoals werkloosheid - u vindt hulp die werkt in het gedeelte Overleving en succes op de werkplek van onze website.

Hoe vind ik extra tijd om thuis te werken?

Hoe te overleven in een callcenter?

Hoe kantoorafdrukken selecteren?

Hoe je een leider wordt, geen baas

Hoe kom je uit de jurydienst?

Hoe wordt u werknemer van het jaar?

Hoe effectieve werkgewoonten te creëren?

Hoe vette discriminatie te herkennen?

Hoe te werken vanuit huis met het verkopen van ambachten?

Hoe overleef je een volledig vrouwelijke werkplek?

Hoe organiseer je een huis en kantoor?

Hoe kunt u uw werkomgeving verbeteren?

Hoe kent u uw werknemers?

Hoe kan ik de angst op het werk kalmeren?

Hoe maak je van een kast een kantoor of retraite?

Hoe maak je een werknemersplanning?

Hoe indruk maken met zakelijke etiquette?

Hoe Happy Hour-uitnodigingen selecteren?

Hoe plant u uw vergadering?

Hoe stress op de werkplek te elimineren?

Hoe te beginnen met werken vanuit huis?

Hoe spreek je in het openbaar?

Hoe praat je met gemak?

Hoe effectief een ontslagbrief schrijven?

Hoe blijf je positief rond negatieve mensen?

Hoe een dagelijks rapport schrijven?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail