Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Reclame, marketing & Verkoop

Ondernemer worden in de huidige economie is bijna een noodzaak om te overleven. De subcategorieën in deze sectie geven je alle informatie die je nodig hebt, van het leren starten van een klein bedrijf tot het maken van een bedrijfsprofiel; of van marketing en reclame voor uw eigen uitvindingen tot innovatieve zakelijke ideeën die in bijna elke branche kunnen worden gebruikt.

Adverteren is de sleutel tot succes. Leer de basisprincipes van marketing voor kleine bedrijven: visitekaartjes maken, aangepaste flyers maken en persberichten schrijven. Het schrijven van een verkoopbrief of het leren maken van een brochure is een koud kunstje. Advies over het maken van een nieuwsbrief of het lanceren van een e-zine om uw klanten op de hoogte te houden, vindt u hier ook. U leert ook hoe u een bedrijfsnaam en een domeinnaam kiest voor de website van uw bedrijf.

Hier leert u hoe u internet kunt gebruiken om inkomsten te genereren, of u nu detailhandel of groothandelsproducten wilt verkopen. Op welke manier u ook verkoopt of wat u verkoopt, de marketing en advertentiebehoeften zullen hetzelfde zijn. Onze artikelen helpen u ook uw doelmarkt te identificeren en laten u zien hoe u specifieke advertenties kunt maken. Website, tijdschrift en Google-advertenties komen allemaal aan bod in deze sectie.

Als u meer wilt weten over business-to-business marketing of welke marketingservices er beschikbaar zijn, vindt u die informatie hier, samen met artikelen over e-mail en zoekmarketing en reclame en direct mailmarketing.

Social media marketing is in opkomst, omdat het een succesvolle internetmarketingtool is. Leer hoe u sociale netwerken zoals Twitter en Facebook gebruikt om reclame te maken voor uw bedrijf of product en deze op de markt te brengen.

Niet vergeten te worden, is het maken van een website voor uw bedrijf, of het nu een gratis website is of een website waarvoor moet worden betaald. Alle advies en informatie die u nodig heeft om succesvol zaken te doen, vindt u in deze categorie.

Hoe maak je flyers?

Hoe online beschikbare marketingtools gebruiken?

Hoe maak je een winkeletalage?

Hoe visitekaartjes effectief te gebruiken?

Hoe vind je winkelarmaturen die verkopen?

Hoe houten borden maken en verkopen?

Hoe promotionele producten in direct mail op te nemen?

Hoe magnetische bedrijfsborden ontwerpen?

Hoe adverteren op Craigslist en items sneller verkopen?

Hoe krijg je een goedkoop 800-nummer?

Hoe een kapitaalcampagne plannen?

Hoe maak je een reisbrochure aan?

Hoe kies je een MLM in 7 stappen?

Hoe maak je een reclame?

Hoe een verkoopfactuur schrijven?

Hoe trefwoorden voor PPC-advertenties te genereren?

Hoe een narrowcasting scherm opzetten?

Hoe klanten motiveren met beloningen?

Hoe een kortingsbonnenboek afdrukken?

Hoe een detailhandel promoten zonder failliet te gaan?

Hoe te verkopen op de website van eBay in het VK?

Hoe kunt u uw inventaris bijhouden?

Hoe een bouwbod schrijven?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail