Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Personeelszaken

Deze sectie is gericht op alle aspecten van personeelsbeheer; Of uw HR-afdeling nu een bedrijf bedient met 5000 of 50 werknemers, u vindt er tal van artikelen om u te helpen bij elk onderdeel van uw werk.

Als je manieren wilt hebben om het moreel van de werknemers en de loyaliteit van het bedrijf op te bouwen, bekijk dan onze artikelen over het creëren van een job-share-positie... een goede manier om werknemers die op zoek zijn naar parttime uren aan te moedigen bij het bedrijf te blijven. Als u zich afvraagt of uw personeelsbeloningen in overeenstemming zijn met de industrienormen, bekijk dan ons artikel over het evalueren van voordelen. Het geeft u geweldige informatie die u echt in uw bedrijf kunt gebruiken.

Als u wilt weten hoe u zomervakanties kunt coördineren terwijl u werknemers tevreden houdt en toch zakelijke dekking hebt, hebben we daar een artikel over. We hebben ook informatie over hoe u nieuwe medewerkers kunt verwelkomen, hoe u een goede functieomschrijving kunt schrijven die duidelijk en beknopt is, en hoe u kunt profiteren van het menselijk kapitaal van uw bedrijf.

Helaas moet u soms negatieve recensies geven of een bedrijfsbeleid herschrijven. Bekijk ook onze webpagina voor advies hierover. Als je een werknemer hebt die een negatieve beoordeling krijgt, bekijk dan onze artikelen over insubordinatie van werknemers. Dit geeft u inzicht in hoe u met die situaties om moet gaan. We hebben veel geweldige informatie; zorg ervoor dat u rondkijkt op onze site.

Van problemen met medewerkers tot technische problemen, u zult zien dat onze webpagina een overvloed aan informatie bevat die u echt zal helpen bij uw werk. Kijk eens rond op onze site; of je nu een Human Resources-diploma hebt, volledig nieuw bent in de branche of een HR-professional bent met jarenlange ervaring, we zijn er zeker van dat je onze site nuttig zult vinden en dat je ons zelfs een bladwijzer voor toekomstige referentie zult maken.

Hoe te werken in Human Resources?

Hoe een probleemmedewerker opsporen?

Hoe een bedrijf voor personeelsbeloningen kiezen?

Hoe verander je je organisatiestructuur?

Hoe kunt u uw werknemers koesteren en behouden?

Hoe een contractarbeider classificeren?

Hoe werknemers compenseren met aandelenopties?

Hoe personeelstraining geven?

Hoe maak je een stageprogramma aan?

Hoe een 1099 voorbereiden voor een contractarbeider?

Hoe de verwachtingen van werknemers communiceren?

Hoe het ongevalspercentage te berekenen?

Hoe werkuren en overuren berekenen?

Hoe evalueert u de personeelsbeloningen van uw bedrijf?

Hoe u uw positiviteitsniveau kunt verhogen?

Hoe kan ik aanwezigheidsregistratiesoftware vinden?

Hoe strafregisters controleren?

Hoe een feestplanner inhuren?

Hoe wordt u een zakenagent?

Hoe te reageren op een OSHA-klacht?

Hoe kunnen beveiligers worden gemotiveerd om goed werk te leveren?

Hoe verkoopmedewerkers motiveren?

Hoe potentiële werknemers te screenen?

Hoe een pro rata salaris te berekenen?

Hoe de productiviteit van werknemers verbeteren?

Hoe nieuwe werknemers welkom heten?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail