Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Opties & Accessoires

Ben je klaar om je favoriete auto of truck op te fleuren met nieuwe accessoires? Of je nu hulp zoekt bij het installeren van die nieuwe truckrunners of advies over het vervangen van je uitgeblazen speakers, je bent bij ons aan het juiste adres.

Onze experts hebben de auto-knowhow om u van clunker naar cruiser te brengen. Het kopen en installeren van nieuwe accessoires voor auto's en vrachtwagens kan heel vervelend zijn. Vaak kan zoiets eenvoudigs als het installeren van een hoes voor een vrachtwagenbed of treeplanken een moeilijke beproeving zijn zonder een beetje hulp. Onze bekwame schrijvers zullen u helpen om die vrachtwagenhoezen net zo gemakkelijk aan te brengen als nieuwe stoelhoezen voor vrachtwagens.

We kunnen u ook helpen onder de motorkap te kruipen en die oudere of kapotte auto-onderdelen te vervangen. Waarom zou u tijd en geld besteden aan het bezoeken van een reparatiewerkplaats als u het zelf kunt doen? Met ons deskundig advies zorgen wij ervoor dat u tijd en geld bespaart. Bovendien voelt niets beter dan uw auto met uw eigen twee handen repareren.

We bieden ook belangrijke veiligheidsinformatie voor bestuurders van alle leeftijden. Een ogenschijnlijk eenvoudige oplossing, zoals het vervangen van een auto-accu, kan vaak gevaarlijk zijn voor zowel u als uw auto. We bieden eenvoudige tips om kostbare en pijnlijke fouten te voorkomen. Onze schrijvers helpen u ook bij het kiezen van de juiste onderdelen voor de klus. We laten de voor en nadelen zien van allerlei auto-accessoires en vervangende onderdelen. We laten u ook de beste plaatsen zien om ze te vinden en wat u kunt verwachten te betalen.

Advies nodig over accessoires buiten de auto? Onze schrijvers helpen u ook bij het organiseren van uw gereedschap, het herprogrammeren van uw garagedeuropener en om uw rijervaring zo goed mogelijk te maken.

Hoe vind ik coupons voor bandenrek?

Hoe vindt u gps-trackers onder uw auto?

Hoe installeer ik een autoalarm in een Honda CR-V?

Hoe installeer ik een omvormer in een voertuig?

Hoe een standaard autoradio-antenne vervangen?

Hoe bouw je een brandstofcelmotor?

Hoe kan ik XM-radio in een auto krijgen?

Hoe koop ik online een auto-dvd-speler van Panasonic?

Hoe jumperkabels correct aansluiten?

Hoe een minibus aanpassen?

Hoe automatische bekleding aanpassen?

Hoe een solenoïde aan een kofferbak toe te voegen?

Hoe een auto-acculader kiezen?

Hoe op afstand vergrendelen te installeren?

Hoe diamanten bandenkettingen te installeren?

Hoe een limousine huren?

Hoe de veren in een Ford Focus vervangen?

Hoe een radio in een PT Cruiser vervangen?

Hoe luchtschokken te gebruiken?

Hoe een drumschroefmaat te gebruiken?

Hoe te winkelen voor raamtintbedrijven?

Hoe installeer ik een trucktoolbox?

Hoe installeer ik XM Radio met SureConnect?

Hoe aanhangwagenlichten aansluiten?

Hoe maak je een ratelriem los?

Hoe maak je je eigen afzuigkapschep?

Hoe maak je baffles voor motorfietsen?

Hoe racestrepen op een auto te schilderen?

Hoe hydraulica op modelauto's te zetten?

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail