Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe word je een Bayada Home Health-assistent?

Tips om u te helpen een gezondheidsmedewerker van Bayada te worden
Hieronder vindt u instructies en tips om u te helpen een gezondheidsmedewerker van Bayada te worden.

BNHCS of Bayada Nurses Home Care Specialist is een van de belangrijkste zorgverleners en werd opgericht in 1975. Ze bieden therapeutische, verpleegkundige, revaliderende en persoonlijke thuiszorg aan senioren, volwassenen en kinderen. Er zijn 13.000 thuiszorgmedewerkers, therapeuten en verpleegkundigen die in 170 vestigingen in 18 staten werken. Hieronder vindt u instructies en tips om u te helpen een gezondheidsmedewerker van Bayada te worden.

 • Vraag uzelf eerst af of u thuiszorgmedewerker wilt worden. Het is geen gemakkelijke taak, tenzij je echt van mensen houdt en ze wilt helpen. U voert taken uit zoals het controleren van de ademhaling, temperatuur en polsslag van uw patiënten. Je helpt ze met wassen, aankleden, verzorgen en naar bed gaan. Je helpt ze af en toe hun niet-steriele verband te verwisselen en geeft ze alcoholische wrijvingen, massages en assisteert ze met hun kunstmatige ledematen en beugels. U kunt ook medische apparatuur zoals ventilatoren gebruiken om de patiënt te helpen ademen. Als u deze verantwoordelijkheden naast de fysieke en emotionele spanning aankunt, kunt u de taken van een thuiszorgmedewerker effectief uitvoeren.
 • Leer de certificeringsprocedures van uw staat kennen. De meeste staten hebben verschillende licentiegegevens nodig voor mensen die thuiszorgmedewerker willen worden. Sommige staten zullen je om je middelbare schooldiploma of General Education Diploma (GED) vragen. Er zijn staten die 75 uur uitgebreide en begeleide training vereisen, waarbij een vaardigheidsexamen plaatsvindt om te beoordelen of u een Home Health Aide (HHA) -certificering zult ontvangen. U kunt uw nationale licentie verkrijgen bij de National Association for Home Care and Hospice.
 • Ik waardeer het dat thuiszorgmedewerkers gehandicapte, herstellende en oudere mensen in het comfort van hun eigen huis bijstaan. Waardeer dat het gezelliger is voor jou en voor hen. Onder uw leiding of ander medisch personeel verleent u gezondheidsdiensten en vriendschap met uw patiënten.
 • Meld u aan als een Bayada-gezondheidsassistent voor thuis. Bezoek uw plaatselijke Bayada-divisie of solliciteer via hun website. Bereid u voor op een drugsscreening en een antecedentenonderzoek. Zorg ervoor dat u over de benodigde vereisten beschikt voordat u zich aanmeldt. Vraag Bayada's thuiszorgmedewerkers die u kent en vraag om essentiële informatie. U kunt hen vragen stellen over salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en informatie over Bayada; je hebt een voorsprong tijdens je sollicitatiegesprek als je het bedrijf waar je graag voor werkt goed begrijpt.
 • Begin uw carrière als een Bayada-assistent voor thuiszorg. U kunt beginnen met werken zodra u aan hun eisen voldoet. De Bayada Nurses Home Care Specialists stelt dat ze onder andere 401 (k), beursprogramma's, directe storting en verwijzingsbonussen aanbieden. Zorg ervoor dat u de bedrijfsnormen begrijpt voordat u aan het werk gaat.

Voorkeur voor gecertificeerde thuiszorgmedewerker

De meeste staten hebben verschillende licentiegegevens nodig voor mensen die thuiszorgmedewerker willen
De meeste staten hebben verschillende licentiegegevens nodig voor mensen die thuiszorgmedewerker willen worden.

Als u online solliciteert, hoeft u alleen maar op de door u gewenste Certified Home Health Aide Job op de website van Bayada te klikken om meer te weten te komen over de exacte kwalificaties die ze nodig hebben.

Leer meer over de missie en visie van Bayada en leer het uit het hoofd. Als u oprecht bent met uw doel om thuisgezondheidsmedewerker te worden, dan is het heel goed mogelijk dat u uw doel bereikt om mensen thuis comfort te bieden.

Verwante artikelen
 1. Hoe word je een schoonheidsspecialiste?
 2. Hoe word je een gedragsspecialist?
 3. Hoe word je een gecertificeerde mystery shopper?
 4. Hoe word je een slotenmaker in entrepot?
 5. Hoe word ik een gecertificeerde kredietadviseur?
 6. Hoe word je een gecertificeerde oppas?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail