Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe start u een lokaal transportbedrijf?

U wilt dat het voertuig groot genoeg is om transportopdrachten voor meerdere bestellingen op dezelfde reis
U wilt dat het voertuig groot genoeg is om transportopdrachten voor meerdere bestellingen op dezelfde reis te verwerken.

De meeste mensen zijn goed in het verzamelen van spullen op hun werkplek of woonplaats, maar als het tijd is om het afval of de schat naar een andere locatie te verplaatsen, hebben ze niet de transportmiddelen of mankracht om de verhuizing uit te voeren. Door een lokaal transportbedrijf in uw buurt te starten, kunt u wat extra inkomen binnenhalen, zowel parttime als fulltime. U kunt een vast tarief per artikel in rekening brengen, bijv. 11€ voor elk apparaat of bank, of per uur, met een minimumtarief van 2 uur per taak.

U kunt besluiten om u te specialiseren in het opruimen van troep of afval dat moet worden weggegooid, of u kunt zich specialiseren in het vervoeren van meubels en andere grote of logge apparaten die van de plaats van aankoop naar het huis of kantoor van de koper moeten. U kunt zich ook specialiseren in het vervoeren van auto- of medische benodigdheden en deze veilig van een distributiepunt of magazijn naar hun eindbestemming brengen.

Verzender accepteert bestellingen

Het is belangrijk om een pick-up truck, platte bestelwagen of ander groot voertuig te hebben dat redelijk nieuw is en zuinig met brandstof om uw pick-ups en leveringen te kunnen doen. U wilt dat het voertuig groot genoeg is om transportopdrachten voor meerdere bestellingen op dezelfde reis te verwerken. Hoewel u als solo-operator een lokaal transportbedrijf kunt starten, is het vaak handig om een andere persoon te betrekken voor een extra set wapens bij het dragen van de lading of als een dispatcher die orders accepteert en de transportritten plant.

U moet ook informeren naar een autoverzekering voor uw voertuig
U moet ook informeren naar een autoverzekering voor uw voertuig en het materiaal dat u vervoert.

Vraag een bedrijfsvergunning aan bij uw lokale stadsbestuur en controleer of er bestemmingsbeperkingen zijn voor het runnen van een transportbedrijf in uw regio. Het is slim om uw bedrijf op te nemen, zodat u beschermd bent tegen rechtszaken over persoonlijke aansprakelijkheid. U moet ook informeren naar een autoverzekering voor uw voertuig en het materiaal dat u vervoert. Om veiligheidsredenen moet u er ook voor zorgen dat alle werknemers gebonden zijn. Neem contact op met het State Department of Motor Vehicles om erachter te komen of u een commerciële vergunning nodig heeft om een vrachtwagen te besturen voor transportdoeleinden, samen met commerciële kentekenplaten op het voertuig.

Verkoop grote meubelstukken

Druk professionele flyers of visitekaartjes af met uw bedrijfsnaam, logo en telefoonnummer, samen met de informatie dat u gebonden en / of verzekerd bent. Verspreid deze bij uw plaatselijke kamer van koophandel, maar ook op plaatsen waar mensen uw diensten waarschijnlijk nodig hebben, zoals winkels voor gebruikte apparaten, kringloopwinkels die grote meubelartikelen verkopen die moeten worden gesleept, of regelmatig geplande rommelmarkten waar klanten kunnen koop grote artikelen in een opwelling en heb dan hulp nodig bij het vervoeren om de artikelen veilig thuis te krijgen.

Als u zich wilt specialiseren in het weghalen van afval, neem dan contact op met uw plaatselijke gemeente over recyclingfabrieken of plaatsen waar deze items op de juiste manier kunnen worden weggegooid. Zorg ervoor dat u controleert of er kosten aan verbonden zijn, zodat u uw diensten dienovereenkomstig kunt prijzen.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail