Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe run je een rolschaatsbaan?

Zorg ervoor dat u lid wordt van deze vereniging die mensen helpt om een ijsbaan op te richten om op de been
Zorg ervoor dat u lid wordt van deze vereniging die mensen helpt om een ijsbaan op te richten om op de been te komen via de ijsbaanadviseurs van de vereniging.

Het runnen van een rolschaatsbaan is een enorme taak, om nog maar te zwijgen van de dure constructie en het onderhoud van een dergelijke faciliteit. Hier zijn manieren om een rolschaatsbaan te runnen.

 1. Word lid van de rolschaatsvereniging international (RSAI). Zorg ervoor dat u lid wordt van deze vereniging die mensen helpt om een ijsbaan op te richten om op de been te komen via de ijsbaanadviseurs van de vereniging. Deze adviseurs helpen u bij het opzetten van uw ijsbaan in alle fasen. Deze vereniging staat u ook bij in de dagelijkse gang van zaken op het gebied van schaatsbanen. Maximaliseer de hulp en middelen die u krijgt van de Roller Skating Association. Geen zorgen, lidmaatschap bij RSAI is gratis.
 2. Match het gebouw en het skate-oppervlak van je keuze. U kunt het gebruikelijke en meest voorkomende oppervlak kiezen dat wordt gebruikt op ijsbanen: een met plastic bedekt beton. Dit komt vaker voor vanwege de goedkopere kosten en onderhoud. Het is perfect voor gebouwen van standaard tot groot formaat. Heb je nu niet zoveel ruimte, of heb je een kleiner gebouw voor je ijsbaan, dan kun je kiezen voor houten vloeren.
 3. Ga voor de groothandel. Koop alle andere items die je nodig hebt in je ijsbaan, zoals een bar en uitrusting, op groothandelsbasis. U bespaart veel van deze opzet. Maak afspraken met uw leverancier om ervoor te zorgen dat alle voorraden altijd op tijd binnen zijn. Vertragingen bij de levering van goederen en voorraden belemmeren de routine van uw ijsbaan.
 4. Koop tweedehands skates als je met een krap budget werkt. Bekijk de plaatselijke sportwinkel voor tweedehands skates. Er zijn nu veel op de markt die misschien tweedehands zijn, maar nog steeds in goede staat. Dit is vooral handig als u een beperkt budget heeft. Zorg er gewoon voor dat ze in goede staat verkeren.
  Dit heb je nodig om frequente reparaties te voorkomen
  Dit heb je nodig om frequente reparaties te voorkomen, maar ook om het algemene welzijn van je ijsbaan te verbeteren.
 5. Leg strikte regels op in je ijsbaan. Om frequent onderhoud vanwege beschadigde schaatsen of ijsbaan te voorkomen, moeten strikte regels worden opgelegd. Zorg ervoor dat u al uw klanten op de hoogte brengt van de regels door ze op aangrenzende plaatsen zoals de ingang, gangen, wachtruimtes, enz. Te plaatsen. Laat ze eenvoudige documenten of huurovereenkomsten ondertekenen om hen op de hoogte te brengen van al hun aansprakelijkheden in geval van schade. Dit heb je nodig om frequente reparaties te voorkomen, maar ook om het algemene welzijn van je ijsbaan te verbeteren.
 6. Maak een speellijst. Het zou leuk zijn als er constant nummers worden afgespeeld terwijl uw klanten aan het skaten zijn. Maak dus een afspeellijst met alle soorten muziek, van jazz tot pop tot klassiek. Je kunt ook een pagingsysteem opzetten voor skaters als ze berichten willen sturen naar hun dierbaren. De skaters zouden dit zeker geweldig vinden.
 7. Maak reclame voor uw ijsbaan. De beste manier om een aantal schaatsers op uw ijsbaan te houden, is doorlopend te adverteren. Zorg ervoor dat uw bestaan idealiter bekend is bij alle leden van de gemeenschap. Af en toe evenementen houden zou ook nuttig zijn om u bekend te maken.

Het runnen van een ijsbaan kan moeilijk zijn. Maar met de juiste kennis komt alles goed.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail