Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe educatieve rondleidingen te organiseren?

Als u van plan bent om educatieve rondleidingen voor uw school te organiseren
Als u van plan bent om educatieve rondleidingen voor uw school te organiseren, zijn hier de stappen die u moet onthouden.

Leren stopt niet bij de klasdeur. Vaker, real life ervaringen bijdragen meer te leren dan wat alleen geleerd in de school. Dit is een van de redenen waarom educatieve rondleidingen worden georganiseerd en als onderdeel van het curriculum worden beschouwd.

Organiseer educatieve rondleidingen

Het organiseren van een educatieve tour zal voor u geen probleem zijn
Houd deze stappen in gedachten en het organiseren van een educatieve tour zal voor u geen probleem zijn.

Als u van plan bent om educatieve rondleidingen voor uw school te organiseren, zijn hier de stappen die u moet onthouden:

  1. Begin met een plan. Kies een reisbestemming. Maak een lijst van plaatsen die uw klas kan bezoeken die verband houden met de cursus die u momenteel studeert. Het zou beter zijn om de hele klas te laten stemmen op hun favoriete bestemming. Je moet natuurlijk nog steeds een plek overwegen die goed aansluit bij het curriculum en de educatieve doelstellingen van je cursus.
  2. Raadpleeg een professional. Onthoud dat u met een grote groep reist. Het is beter om de diensten van een reisadviseur in te schakelen. Reisadviseurs hebben toegang tot andere reisdiensten, zoals kaartverkoop en hotelreserveringen. Ze zijn ook in staat de reisroute te organiseren. Stem gewoon uw favoriete activiteiten en andere voorkeuren af met uw reisadviseur.
  3. Vraag de goedkeuring van de schoolautoriteiten. Dit is eigenlijk niet zozeer een probleem als de cursusontwikkelaars al een educatieve rondleiding in het curriculum hebben opgenomen. Als dit niet het geval is, moet u bereid zijn om goedkeuringsbrieven te schrijven voor de leden van het schoolbestuur. U kunt ook hulp zoeken bij het overleggen van een reisadviseur, aangezien hij of zij de meeste ervaring heeft met dit soort zaken.
  4. Promoot de reis. Sommige studenten die niet tot uw klas behoren, maar tot dezelfde studierichting behoren, zijn wellicht geïnteresseerd in deelname aan uw educatieve tour. Als u meer reismaatjes heeft die met u reizen, kunnen uw reiskosten dalen omdat u grotere kortingen kunt krijgen op vliegtickets en hotelaccommodaties. Vraag uw reisadviseur om enkele brochures en posters, zodat u ze op school kunt posten.
  5. Bereid de registratie-uitrusting voor. Houd registratieformulieren bij de hand en geef enkele studenten de opdracht om de formulieren namens u te verspreiden en op te halen. Zorg ervoor dat u een verklaring van afstand of een oudervergunning bijvoegt (vooral als u met minderjarigen reist). U dient al maanden voor de reis registratie-informatie te verzamelen, omdat uw reisadviseur deze informatie zal gebruiken voor de tickets en hotelaccommodaties.
  6. Plan een tour oriëntatiedagen voor de tour. U kunt het beste ook vragen dat de ouders van de deelnemende studenten aanwezig zijn bij de oriëntatie. Tijdens de oriëntatie deelt u essentiële informatie over wat de studenten kunnen verwachten op de plaatsen die u zou bezoeken. Laat ze kennismaken met de do's en don'ts en de culturele verschillen waaraan ze zich zouden moeten aanpassen.

Educatieve rondleidingen zijn grote schoolevenementen. Het is niet zo eenvoudig als je rugzak inpakken en in het vliegtuig springen. Er zijn veel dingen die u moet overwegen, aangezien er velen zullen deelnemen aan de reis. Houd deze stappen in gedachten en het organiseren van een educatieve tour zal voor u geen probleem zijn.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail