Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe de kosten van het adopteren van een papegaai te berekenen?

Naast de speelzalen zullen papegaaien ook speelgoed waarderen waar ze op kunnen kauwen
Naast de speelzalen zullen papegaaien ook speelgoed waarderen waar ze op kunnen kauwen en spelen.

Vogels zijn geweldige huisdieren vanwege de schoonheid en gratie die deze dieren bezitten. Van de vele vogelsoorten die u als huisdier kunt verzorgen, is een van de meest populaire de papegaai, die in een grote verscheidenheid aan vormen en maten verkrijgbaar is en die vooral beroemd is vanwege het vermogen van bepaalde soorten om de menselijke stem na te bootsen.. Hoewel er over het algemeen geen belasting is voor het houden van papegaaien, zijn er bepaalde kosten waar u rekening mee moet houden, tenzij u zeldzame rassen houdt.

Papegaaien lopen vrij rond

Kooi. De kooi is een van de belangrijkste hulpmiddelen die je nodig hebt om voor papegaaien te zorgen. Sommige eigenaren laten hun papegaaien liever vrij rondlopen in huis, maar dit is alleen effectief voor papegaaien die goed zijn opgeleid. Tenzij u alle ramen van het huis gesloten wilt houden en tenzij u bereid bent de zeer mooie veren van de vleugels van een papegaai af te knippen, moet u de papegaai in een kooi houden. Sommige andere papegaaienbezitters zullen in plaats daarvan de poten van de papegaai aan een bepaalde locatie in het huis binden om hem binnen een bepaalde omtrek te laten bewegen, maar het is het beste om de papegaai alleen te laten rondlopen in een afgesloten bak. Hierdoor kun je ook papegaaien en andere kleine dieren houden, zoals honden, die de vogel kunnen schaden als hij niet in een kooi wordt gehouden.

Speel sportscholen. Vervolgens moet je wat geld toewijzen voor de speelzalen en de T-standaards die de papegaaien gebruiken. Hierdoor kunnen de papegaaien bewegen en klimmen, wat zorgt voor de oefening die de papegaaien nodig hebben, zelfs wanneer ze in de kooi zitten. Deze speelzalen voor papegaaien kunnen tussen de 50 dollar en vijfhonderd dollar kosten, afhankelijk van de grootte en de kwaliteit. Dit zijn echter belangrijke investeringen, aangezien papegaaien die geen beweging hebben, zwak worden en vatbaarder worden voor ziekten.

Vervolgens moet je wat geld toewijzen voor de speelzalen
Vervolgens moet je wat geld toewijzen voor de speelzalen en de T-standaards die de papegaaien gebruiken.

Eten. Pellets zijn een van de basisvoedselproducten die papegaaien eten en kosten u slechts een paar dollar. Voor het houden van een gezonde papegaai is echter meer nodig dan alleen het ruïneren van de dierenwinkelkorrels van de molen. Hoewel deze pellets basisvoedingsstoffen bevatten, moet u de papegaaienpellets toch aanvullen met groenten en fruit die bijdragen aan de variatie van het voedsel van de papegaai en die de papegaaien het goed afgeronde dieet geven dat nodig is voor gezonde papegaaien met een lang en actief leven.

Dierenwinkels

Speelgoed. Naast de speelzalen zullen papegaaien ook speelgoed waarderen waar ze op kunnen kauwen en spelen. Er is veel speelgoed voor papegaaien in de meeste dierenwinkels, maar dit kan je op de lange termijn kosten, vooral omdat papegaaien onvermijdelijk op het speelgoed kauwen of het na een bepaalde tijd aan stukken klauwen. Wat u kunt doen om geld te besparen, is uw eigen speelgoed voor de papegaaien maken.

Afgezien van de gebruikelijke kosten die het verzorgen van papegaaien met zich meebrengt, moet u ook wat geld voor de dierenarts reserveren, aangezien papegaaien regelmatig moeten worden gecontroleerd om gezond te blijven. Er zijn ook inentingen die u voor uw vogel moet krijgen. Tel de verwachte dierenartsrekeningen op bij de rest van de behoeften van de papegaaien, en u krijgt de geschatte kosten voor het houden van een papegaai.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail