Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe maak je papieren technische vlonderhellingen?

Plaats deze achter in de vierkante map die met tape op de tafel is geplakt
Pak de met tape afgeplakte speelkaartendozen en plaats deze achter in de vierkante map die met tape op de tafel is geplakt.

Een vingerskateboard of toets is als het gebruikelijke skateboard, maar dan kleiner. Als voeten op een gewoon skateboard worden gebruikt, worden hier vingers op gebruikt. Hiermee worden ook trucs uitgevoerd. Sommige mensen kopen dit voor hun verzameling en anderen voor de afgelopen tijd. Tech Deck is een van de meest populaire merken vingerskateboards die je kunt kopen. Als je een Tech Deck hebt, heb je ook een ramp nodig om hiermee te spelen. Er zijn verschillende soorten opritten. Je kunt een oprit voor je toets kopen, maar dit is een beetje duur. Je kunt echter nog steeds plezier beleven aan je Tech Deck zonder al te veel uit te geven door uw eigen oprit te maken. Je moet gewoon creatief zijn om er een te maken. Er zijn veel dingen die u in huis kunt gebruiken voor uw oprit. Enkele van de ramps die je kunt maken zijn halfpipe en kicker ramps.

Hier zijn de stappen om een kicker-ramp te maken.

 • Koop de materialen die u nodig heeft. Dit zijn 2 doosjes speelkaarten, liniaal, manilla map, schaar en plakband.
 • Zet de dozen met speelkaarten in elkaar. Plaats 1 speelkaartendoos bovenop de tafel. De zijde met de afbeelding van kaarten moet naar u toe zijn gericht. Zet de andere doos erop. De kant met de afbeelding moet ook naar u toe zijn gericht. Pak de tape en gebruik deze om de dozen aan elkaar te bevestigen. Dit zal dienen als de standaard van uw oprit.
 • Creëer de oprit. Pak je manilla-map en maak met liniaal en potlood een vierkant van 13 centimeter bij 13 centimeter. Knip het vierkant af met een schaar. Plak een van de randen van het vierkant op de tafel. Pak de met tape afgeplakte speelkaartendozen en plaats deze achter in de vierkante map die met tape op de tafel is geplakt. De afstand van de dozen tot de afgeplakte rand hangt af van hoe steil u uw oprit wilt hebben. De zijde met de afbeelding van kaarten moet naar de map zijn gericht. Houd de rand van de vierkante map tegenover de afgeplakte rand vast en plak deze aan de achterkant van de bovenkant van de speelkaartenvakjes.

Halve pijp oprit

Heb je ook een ramp nodig om hiermee te spelen
Als je een Tech Deck hebt, heb je ook een ramp nodig om hiermee te spelen.

Hier zijn de stappen voor het maken van een halfpipe ramp.

 • Bereid de materialen voor die u gaat gebruiken bij het maken van deze oprit. Dit zijn kaarten, schoenendoos en plakband. U kunt kaartvoorraden kopen in alle handwerkwinkels. U kunt een oude schoenendoos gebruiken die u niet meer gebruikt.
 • Leg de kaarten bij elkaar. Pak twee kaarten en leg deze bovenop de tafel. Leg de lange randen van de kaarten naast elkaar en gebruik tape om deze te bevestigen.
 • Maak de oprit. Pak de schoenendoos en plaats deze op de tafel. Een van de zijden met de lange rand moet naar u toe zijn gericht. Plaats de voorraadkaarten in de schoenendoos zodat het afgeplakte gedeelte in het midden van de bodem van de schoenendoos wordt gedrukt. De linker- en rechterrand van de standaardkaarten moeten langs de kleinere linker- en rechterrand van de schoenendoos lopen. Snijd de stockkaarten indien nodig, zodat de boven- en onderrand precies in de doos passen. Bepaal hoe steil uw oprit zal zijn. Knip en pas de linker- en rechterrand van de kaarten aan de gewenste steilheid van uw oprit aan.

Met je zelfgemaakte ramps kun je nu tricks spelen en oefenen met je Tech Deck!

Verwante artikelen
 1. Hoe maak je gepersonaliseerde T-shirts als zelfgemaakte cadeaus?
 2. Hoe vliegtuigen te maken met frisdrankblikjes?
 3. Hoe maak je plakboekversieringen van trouwkaarten?
 4. Hoe maak je poppen van polymeerklei?
 5. Hoe rollende tassen te maken?
 6. Hoe maak je beeldhouwkunst?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail