Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe maak je een pinata?

Ik zal enkele foto's van mijn vroegere pinata's op mijn blog plaatsen
Ik zal je instructies geven en ik zal enkele foto's van mijn vroegere pinata's op mijn blog plaatsen.

Ik maak nu ongeveer vijf jaar pinata's voor de verjaardagen van mijn kind en wilde graag delen hoe ik het doe.

In dit bericht leer je hoe je pinata kunt maken. Ik zal je instructies geven en ik zal enkele foto's van mijn vroegere pinata's op mijn blog plaatsen. Ik heb ook een video die elke fase laat zien.

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is een van die grote stuiterende ballonnen kopen. Sinds kort zijn ze moeilijker te vinden, dus ik raad aan om er meerdere te kopen als je ze wel vindt. Ik raad het gebruik van de grote stuiterende ballonnen aan vanwege hun dikte en ronde vorm. U kunt elk ontwerp maken met een ronde vorm. Ik ben een kunstenaar en ik heb verschillende toekomstige pinata-ontwerpen getekend die ik ook op mijn blog zal plaatsen, dus als je niet ziet wat je zoekt, laat het me dan weten en ik zal wat schetsen maken. Ik zou ze graag toevoegen.

Stap 2

Scheur een stapel kranten in verschillende formaten.

Stap 3

Pak een kleine, zachte kwast; als je er geen hebt die prima is, kun je je handen gebruiken.

Stap 4

Maak wat lijm. Hier is een lijmrecept:

Kook wat water en voeg bloem toe tot je een kleverige consistentie krijgt, zoals jus. Laat het afkoelen tot ongeveer kamertemperatuur.

Stap 5

Blaas de ballon op (houd het rubberen bandgedeelte van de ballon aan) en plaats hem in een grote kom, zoals een mengkom of je kunt ook een zeef gebruiken. De kom houdt de ballon stil voor je. Zet het rubberen bandgedeelte omhoog - het wordt de bovenkant van je pinata.

Stap 6

Gebruik je touwtje om hem na je volgende jas op te hangen
Haal vervolgens de rubberen band eraf en gebruik je touwtje om hem na je volgende jas op te hangen.

Begin met het aanbrengen van het lijmmengsel met je penseel of hand. Maak een klein gedeelte en breng een stuk van je verscheurde krant aan. Zorg ervoor dat het goed wordt aangedrukt. Herhaal vervolgens hetzelfde proces, overlappend, zodat de hele ballon bedekt wordt. Kom zo dicht mogelijk bij de bovenkant (rubberen bandgedeelte) zonder het te bedekken. Wanneer je bedekt wat zichtbaar is, draai de ballon dan om in je kom en doe de onderkant van de ballon.

Stap 7

Laat dit een nacht drogen. Ik hang de mijne (aan de rubberen band) aan een haak in mijn plafond.

Stap 8

Pak een touwtje (garen is ook geschikt) en blijf je pinata meerdere keren wikkelen, zodat ze bovenaan samenkomen. Nadat je het hebt omwikkeld, pak je een sterkere draad zoals binddraad of je kunt je garen verdubbelen. Steek het onder al uw touwtjes, zodat er voldoende binddraad overblijft voor uw behoeften. Als je van plan bent om het aan een boom te hangen, dan heb je veel binddraad nodig, enz. Haal vervolgens het elastiekje eraf en gebruik je touwtje om het na je volgende jas op te hangen.

Stap 9

Herhaal stap 6 en breng je lijm en papier over je touwtjes aan. Bedek het geheel zoals in stap 6. Hang het aan het touwtje en laat het een nacht drogen.

Stap 10

Je kunt ervoor kiezen om nog een laag aan te brengen - hoe meer lagen je hebt, hoe sterker deze zal zijn - en hoe moeilijker het zal zijn om te breken. Ik doe meestal drie lagen aan.

Tijd voor de pony, dit deel is moeilijk, dus ik heb een video toegevoegd om te demonstreren.

Veel plezier! Ik beantwoord graag al uw vragen. Laat uw kinderen helpen om deze ervaring nog gedenkwaardiger te maken. Het is heel erg leuk. Voor enkele foto's van mijn vroegere pinata's en enkele schetsen van toekomstige pinata's,

ga naar: http://yourhobbie.blogspot.com

Verwante artikelen
  1. Hoe maak je een pop van polymeerklei?
  2. Hoe maak je een ijslollystoksneeuwvlok?
  3. Hoe maak je een kralenketting in retrostijl?
  4. Hoe maak je een PVC-wandelstok?
  5. Hoe maak je een spiegeltelescoop?
  6. Hoe maak je een herbruikbare boodschappenzak?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail