Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe start je een muziekclub op school?

Zorg er dan voor dat je ook toestemming hebt van de ouders van je clubleden
Als je eenmaal toestemming hebt van je klasleraar en je schooldirecteur, zorg er dan voor dat je ook toestemming hebt van de ouders van je clubleden.

Het maakt niet uit uit welk deel van de wereld je komt. Muziek is een universele taal. Het communiceert liefde, begrip, haat, mededogen en talloze andere emoties. In de film Transformers communiceert Bumble Bee via de radio-dj en de muziek uit de autoradio. Muziek is iets waar niemand bezwaar tegen kan hebben - tenzij je het speelt om anderen te storen.

Als je van muziek houdt, is de kans groot dat iedereen met wie je praat, van een of andere vorm van muziek houdt. Dus misschien wil je een muziekclub op je school beginnen die niet alleen muziek waar je van houdt behandelt, maar die je ook helpt andere vormen van muziek te ontdekken. Hier zijn een paar dingen om u te helpen bij het starten van een muziekclub op school.

Club leden

Begin informeel tussen je vrienden. Je zult snel genoeg je klasleraar of schoolhoofd - of directeur of directeur - benaderen voor toestemming om je club formeel te starten, maar wanneer je klasleraar of directeur ziet dat veel studenten geïnteresseerd zijn in de muziekclub op school, zal hij dat erg vinden. moeilijk te weigeren.

Praat met je vrienden en klasgenoten en ontdek wat je gemeenschappelijke interesses in muziek zijn. Maak plannen van hoe u wilt dat uw muziekclub eruitziet. Beperk jezelf niet om leden alleen op basis van leeftijd uit te sluiten en neem geen extreme leeftijdsgroepen op die je muziekclub dissonant zouden maken. Maak aantekeningen en maak indien mogelijk een lijst van wat uw muziekclub op school zal doen en / of bereiken. Als je je muziekclub op school voor informele doeleinden gebruikt, is de kans groot dat het dat jaar niet lang zal duren. Je wilt op school een muziekclub beginnen die je erfenis van de school zal zijn en een muziekclub op school die blijft bestaan nadat je weg bent.

Hier zijn een paar dingen om u te helpen bij het starten van een muziekclub op school
Hier zijn een paar dingen om u te helpen bij het starten van een muziekclub op school.

Laat ze circuleren door middel van een brief op een mededelingenbord of door papieren folders uit te delen of gebruik uw e-mail om iedereen te laten weten dat u van plan bent een muziekclub op school te beginnen. Stel een limiet op het aantal leden, anders heb je misschien te veel om mee om te gaan.

Toestemming

Als je eenmaal bij elkaar bent gekomen en met je vrienden en klasgenoten hebt gepraat en een duidelijk plan hebt voor je muziekclub op school en je aantekeningen klaar zijn, moet je je klasleraar ontmoeten. Het is beslist nuttig om een volwassene te hebben - zelfs als u er bijna een bent - om uw zaak te presenteren. Als uw klasleraar u hoort en uw aantekeningen leest, zal hij uw besluit kennen en een betere presentatie aan de schooldirecteur geven. U heeft uw toestemming. Zorg ervoor dat u zich niet bemoeit met uw klasgenoot of uw studie!

Als je eenmaal toestemming hebt van je klasleraar en je schooldirecteur, zorg er dan voor dat je ook toestemming hebt van de ouders van je clubleden.

Music Clubhouse

Nu je de benodigde toestemming hebt, kun je elk leeg klaslokaal gebruiken of als je een succesvolle presentatie maakt voor je klasleraar en schooldirecteur, ze kunnen zelfs een kamer toewijzen aan je muziekclubhuis om je vergaderingen te houden, je muziek te oefenen en op te slaan. je muziekinstrumenten!

Dat is het! Je muziekclub op school is klaar. Vergeet niet om plezier te hebben en maak het niet zo serieus dat leden vertrekken voordat u volledig bent opgestegen.

Verwante artikelen
  1. Hoe leer je jezelf piano spelen?
  2. Hoe muziek transcriberen?
  3. Hoe gebruik je een faseverschuivingspedaal bij het spelen van gitaar?
  4. Hoe een muzikale compositie transponeren?
  5. Hoe bladmuziek gemakkelijk te begrijpen?
  6. Hoe schrijf je een liedje?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail