Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe maak je een origami-adelaar?

De origami-adelaar heeft zowel de kikkerbasis als de vogelbasis nodig
De origami-adelaar heeft zowel de kikkerbasis als de vogelbasis nodig.

De kunst van het vormen van dieren of voorwerpen met papier (bekend als origami in Japan), is een zeer respectabel vorm van kunst, en als je bekwaam genoeg hiermee kan je complexe stukken creëren dat geweldige home decoraties en uitstekende giften voor vrienden en familie gelijk. Origami vereist, net als veel andere dingen die uit Japan komen, inspanning en tijd om te doen, maar vereist ook geduld en uiterste precisie om het goed te doen. Het is een ongelooflijk bevredigende kunst, en eentje die je pas echt kunt waarderen als je het zelf hebt geprobeerd - je zult zien dat als je eenmaal met origami bent begonnen, je alleen maar beter wilt worden. Er zijn enkele eenvoudige dieren waarmee je kunt beginnen met origami. Als je er eenmaal het gevoel voor hebt gekregen, kun je beginnen met meer gevorderde dieren (hoewel niets te ingewikkeld), zoals de origami-adelaar. Het beste van origami is dat veel van de meer gevorderde dieren vaak met een basis worden gemaakt (wat enkele van de eenvoudigere diervormen zijn) In het geval van de origami-adelaar begint het met de origami-kikker als de juiste basis. Dit artikel geeft je een reeks instructies die je kunt gebruiken om eerst de basis van de adelaar (dat is de kikker) op de juiste manier te construeren, voordat je verder gaat met het voltooien van de adelaar zelf. Als je wat tijd in handen hebt en geïnteresseerd bent in het maken van een beetje origami-kunst, lees dan gerust verder en volg de onderstaande stappen:

 • Begin met de kikker. Dit kan een beetje lastig worden, maar zolang je genoeg stukjes origamipapier hebt voor het geval je een fout maakt, komt alles goed. Begin met het diagonaal vouwen van het papier, waarbij de ene hoek overeenkomt met de andere hoek. Zorg er daarna voor dat alles gelijk is door de vouw te kreuken. Als u klaar bent, vouwt u het nogmaals op exact dezelfde manier, en nogmaals, vouwt u het zodat alles is zoals het zou moeten zijn (alles moet gelijk zijn, het is een ongeschreven regel in origami en alles even hebben is het bewijs dat u dat bent. bekwaam, zelfs als het gaat om eenvoudige vouwen). Dit is het gedeelte waar het een beetje lastig wordt. Er zouden twee flappen in de driehoek moeten zijn - je moet een flap vasthouden en deze zo vouwen dat hij loodrecht op de hoofddriehoek blijft, en als je klaar bent, moet je hem opnieuw vouwen. Nu hoef je alleen nog maar hetzelfde te doen met de andere flap (vergeet niet te vouwen), en je zou klaar moeten zijn met je kikker.
  In het geval van de origami-adelaar begint het met de origami-kikker als de juiste basis
  In het geval van de origami-adelaar begint het met de origami-kikker als de juiste basis.
 • Ga verder met de vogelbasis. De origami-adelaar heeft zowel de kikkerbasis als de vogelbasis nodig. Er is ook een andere manier waarop je de vogel apart maakt en hem verbindt met je origami- kikker om de stappen te voltooien, want met je kikker hoef je alleen maar de origami-vleugels van de vogelbasis te maken om hem te voltooien en er een te maken. een origami-adelaar. Hoe dan ook, de kikker is de basis van je origami-adelaar, en zolang je de kikker hebt, ben je goed begonnen.

Zoek voor de rest gewoon naar een gids over de origami-basis voor vogels en je zou goed op weg moeten zijn om de origami-adelaar af te maken. Gefeliciteerd en veel succes.

Verwante artikelen
 1. Hoe maak je een origami-bloem?
 2. Hoe maak je bieronderzetters tot kunst?
 3. Hoe maak je papieren gelukskoekjes?
 4. Hoe maak je decoupage magneten?
 5. Hoe maak je geverfde handafdrukken op T-shirts?
 6. Hoe maak je papieren geometrische vormen?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail