Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe poeder foundation te gebruiken?

Gebruik foundation in poedervorm als je een vette huid hebt om je gezicht de hele dag glad
Gebruik foundation in poedervorm als je een vette huid hebt om je gezicht de hele dag glad en fris te houden.

Poederstichting is een van de fundamentele hulpmiddelen in de schoonheidsset van een vrouw. Metro-seksuele mannen gebruiken het ook. Gebruik foundation in poedervorm als je een vette huid hebt om je gezicht de hele dag glad en fris te houden. Het zal je helpen om zelfvertrouwen op te bouwen als je vaak onder hectische omstandigheden mensen ontmoet en je niet genoeg tijd hebt om bij te werken. Hieronder vindt u handleidingen voor het gebruik van poederfoundation:

  • Kies een foundationmake-up. Bezoek een schoonheidswinkel en test verschillende make-up in poedervorm. Breng uw favoriete foundation aan op uw kaaklijn en hals om te bepalen of deze uw huidskleur aanvult. Overweeg goedkope merken, want sommige hebben dezelfde kwaliteit als de duurdere. Verander niet gemakkelijk van foundationmerk, want dit kan de huid irriteren. Gebruik altijd de merken schoonheidsproducten die uw huid gewend is. Als je nieuw bent in foundation make-up, vraag advies aan vrienden die het gebruiken om de beste merken te bepalen. Lees ook boeken of lees online forums over schoonheidsproducten om suggesties te krijgen van gebruikers en schoonheidsverzorgingsexperts. Wat belangrijk is bij het kiezen van foundation, is de kleurcompatibiliteit met je huid. Andere factoren zijn slechts secundair.
  • Gebruik een make-up kwast of een make-up puff. Geef de voorkeur aan een zachte borstel. Wervel het penseel in je poederfoundation om genoeg poeder te krijgen. Tik altijd op overtollig poeder na het aanbrengen om de borstel schoon te houden. Denk eraan dat niemand uw poederborstel voor hygiënische doeleinden mag gebruiken. Breng de foundation aan in natuurlijk licht om te bepalen of het poeder te veel op je huid zit. Gebruik in de zomer een donkerdere tint voor een bruin effect.
  • Breng de foundation licht aan. Breng het aan op elk deel van uw gezicht, inclusief de oogleden. Gebruik je make-upkwast en maak neerwaartse cirkelvormige bewegingen. U moet een lichte hand hebben bij het aanbrengen om een natuurlijke uitstraling te krijgen. Meng de foundationkleur in je nek en kaak. Maak indien nodig nog een lichte laag voor een gelijkmatige dekking en toon. Overdrijf de foundation niet, want het ziet er ongemakkelijk uit. Vraag iemand om advies als je nieuw bent in het gebruik van foundation.
    Gebruik een make-up kwast of een make-up puff
    Gebruik een make-up kwast of een make-up puff.
  • Gebruik een wattenstaafje met weinig water om overtollig poeder te verwijderen. Licht vochtig of laat het wattenstaafje in je wenkbrauwen en wimpers lopen om het gemarkeerde poeder te verwijderen. Overweeg waspotlood voor wenkbrauwen en doorzichtige mascara als je een klein budget hebt.
  • Was daarna je gezicht en hals. Vuil en olie kunnen zich ophopen tussen de foundation en je gezicht en huidongemakken veroorzaken, zoals puistjes en huiduitslag. Gebruik geen antibacteriële of sterk geurende zeep in uw gezicht om een droge huid te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat uw make-upkit in goede staat blijft. Bewaar de schoonheidsset op een droge en koele plaats. Was uw make-upborstel regelmatig met zeep en stromend water. Gebruik warm water om opgehoopte olie en vet in de borstel af te spoelen. Vervang de borstel als de punten niet meer scherp zijn.

Vul je gezichtspoeder-applicatie aan met andere make-up zoals lippenstift en eyeliner. Een bezoek aan een derma kan u helpen ervoor te zorgen dat uw poederfoundation en andere make-upkits veilig zijn voor uw huidtype. Als ze niet veilig zijn, geeft ze je veiligere producten. Leef ook een gezondere levensstijl voor een betere huidskleur. Vermijd stress en heb een positieve kijk in het leven om je er mooier uit te laten zien en je mooier te laten voelen.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail