Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe kunt u uw decolleté verbeteren met make-up?

De donkere poeder aan op je natuurlijke decolleté
Breng, terwijl je je beha draagt, de donkere poeder aan op je natuurlijke decolleté.

Make-up doet veel geweldige dingen met je uiterlijk (heb je ooit foto's gezien van beroemdheden zonder make-up?), Maar wist je dat je het ook zou kunnen gebruiken om je decolleté te versterken? Hier zijn enkele tips om je decolleté te verbeteren met make-up:

1. Draag een bh en top die het decolleté versterken. Allereerst kun je het beste beginnen met een goede push-up bh. Enkele van de beste bh-merken voor dit doel zijn Victoria 's Secret, Triumph en Wonderbra. Zorg ervoor dat u de juiste maat voor u kiest, voor een maximaal effect. Klik hier om te zien hoe u uw bh-maat correct meet. Een andere optie die u heeft, zijn voorgevormde bh's, of bh's met kleine insteekbare "koekjes" die wat kussen toevoegen aan uw borstgebied Je zou ook een top met lage V-hals moeten kiezen, omdat dit de aandacht vestigt op je decolleté en het groter doet lijken dan het in werkelijkheid is. Dunne, horizontale strepen zorgen er ook voor dat uw borst er voller uitziet.

2. Bereid je make-up voor. Je hebt een spiegel nodig, een grote ronde borstel om aan te brengen, bronzingpoeder of een gezichtspoeder dat één tot twee tinten donkerder is dan je natuurlijke kleur; en een gezichtspoeder dat een tint lichter is dan je natuurlijke kleur. Gebruik geen poeders die te glanzend zijn, omdat dit uw truc een beetje voor de hand liggend kan maken. Zorg ook voor een vertrouwde vriend die je kan helpen de make-up aan te brengen en je kan vertellen of je make-up precies goed of iets te veel is.

Gezichtsweefsel aanbrengen

3. Breng de make-up aan. Het is belangrijk dat u uw make-up aanbrengt voordat u uw top draagt, omdat dit zal helpen voorkomen dat u de make-up in uw blouse krijgt (een veelbetekenend teken!). Of u kunt uw top dragen, maar deze beschermen door gezichtsdoekjes op de bovenrand te leggen.

Hier zijn enkele tips om je decolleté te verbeteren met make-up
Hier zijn enkele tips om je decolleté te verbeteren met make-up.

Breng, terwijl je je beha draagt, de donkere poeder aan op je natuurlijke decolleté. Zorg ervoor dat je mixt, blend, blend! Doe dit door opwaartse en neerwaartse bewegingen te maken in de vorm van de letter V. Deze arceringstechniek zorgt ervoor dat je decolleté er meer uitgesproken uitziet dan normaal.

Breng vervolgens de lichtere poederpoeder aan op de bovenste helft van je borsten. Deze lichtere tint zal helpen om de aandacht te richten op de ronde vorm van je borsten, en zal ze groter doen lijken.

Nacht evenement

4. Onthoud dat moderatie de sleutel is. Het is altijd beter om niet te matigen, dan om je truc te voor de hand liggend te laten lijken. En onthoud de algemene richtlijn: voel je vrij om meer toe te passen als je je verkleedt voor een avondevenement, maar houd het minder als je een dagfunctie bijwoont.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u uw decolleté kunt verfraaien met make-up. Hoewel het heel normaal is dat u uw fysieke uiterlijk wilt verbeteren, bedenk dan dat het allemaal om zelfvertrouwen gaat! Ga rechtop staan (dit betekent ook dat je de nadruk legt op je borst, wat goed is), draag een glimlach en onthoud dat er niets sexyer is dan een vrouw die houdt van hoe ze eruitziet. Veel succes, en ik hoop dat dit je heeft geholpen!

Verwante artikelen
  1. Hoe vind je stopgezette schoonheidsproducten?
  2. Hoe algemene wenkbrauwproblemen oplossen?
  3. Hoe maak je Aziatische ogen groot?
  4. Hoe krijg je permanente oogmake-up?
  5. Hoe kom je meer te weten over lipverbetering en lipvergroting?
  6. Hoe maak je gezichtspoeder?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail