Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe kies je een piercing?

Hebben deze mensen voldoende motivatie om de pijn die gepaard gaat met piercings te verdragen
Overal waar mensen hun lichaam willen laten piercen, hebben deze mensen voldoende motivatie om de pijn die gepaard gaat met piercings te verdragen.

Je lichaam laten piercen is nooit een gemakkelijke beslissing. Body piercing is een vorm van lichaamsaanpassing waarbij de huid van een persoon wordt doorboord of gesneden, waardoor een opening ontstaat waarin sieraden of dingen die erin passen. Mensen hebben verschillende redenen om hun lichaam te laten piercen. Sommigen doen het om te pronken met hun gloednieuwe parel- of diamanten oorbellen, anderen doen het vanwege hun levensstijl. Wat de reden ook mag zijn, iemand moet een goede reden hebben om zijn lichaam te laten doorboren.

Body piercing bestaat al sinds mensenheugenis. Het was bedoeld om de persoon er angstaanjagend, zegevierend of mooi uit te laten zien. Tegenwoordig gaat body piercing alleen over mode of hoe het eruit ziet op de persoon. Sommige mensen kiezen ervoor om extremer te zijn en andere delen van hun lichaam te doorboren, zoals de neus, mond, wenkbrauwen, tepels en zelfs hun eigen genitaliën. Overal waar mensen hun lichaam willen laten piercen, hebben deze mensen voldoende motivatie om de pijn die gepaard gaat met piercings te verdragen.

Persoonlijkheid perfect

Als je nu besluit dat je je lichaam wilt laten piercen, moet je echt goed nadenken. Bepaal eerst waar u uw lichaam wilt laten piercen. De gemeenschappelijke plekken om te piercen zijn de oren; maar dit betekent niet dat je alleen je oren hebt piercing. Ga met wat u wilt doen en waarvan u denkt dat het perfect bij uw imago en persoonlijkheid past.

Iemand moet een goede reden hebben om zijn lichaam te laten doorboren
Wat de reden ook mag zijn, iemand moet een goede reden hebben om zijn lichaam te laten doorboren.

Nadat je hebt besloten waar je je piercing wilt hebben, bepaal je wat je erin gaat doen. Van een simpele oorbel tot een neusring of een navelpiercing, er zijn er veel om uit te kiezen. Bedenk wat je wilt en wat je erin wilt stoppen. Begrijp dat wat u erin stopt, moet passen bij uw persoonlijke smaak. Als je van diamanten en parels houdt, steek je geen houten kurk in de piercing zoals veel rockers daarbuiten, maar kies je voor een oorbel met studs.

Roestige naaldpiercing

Nu je weet waar je het wilt en wat je erin wilt doen, is het tijd om die piercing te krijgen. Het belangrijkste hier is om de beste plek te kiezen om een piercing te krijgen, wat betekent dat de persoon die het doet een expert is en hij zijn winkel en materialen mooi en schoon houdt. Het laatste dat u wilt, is een roestige naald die uw huid doorboort. Goede plekken betekenen meestal dat je een flink bedrag zou moeten betalen om je piercing te krijgen, maar het zorgt er wel voor dat de mensen hun werk serieus nemen en dat ze hun plek en materialen mooi, steriel en schoon houden.

Nadat je je piercing hebt gekregen, moet je de gevolgen ervan begrijpen. In sommige kantoren is extreme piercing niet toegestaan, zoals op de lippen, tong of wenkbrauw. Zorg ervoor dat u ze kunt verwijderen als u een klant ontmoet. Je moet ook begrijpen dat piercings permanente littekens kunnen achterlaten, dus je moet met die consequentie leven.

Voordat u op deze modewagen springt, moet u weten waar u aan begint. Er mag geen ruimte zijn voor twijfels en bedenkingen, want net als bij een tatoeage is dit een permanent merkteken op je lichaam, en het zou een groot probleem moeten zijn omdat je een stukje van jezelf opgeeft voor wat je wilt.

Verwante artikelen
  1. Hoe maak je een piercing schoon en onderhoud je deze?
  2. Hoe vind je een tattoo-galerij?
  3. Hoe geef je jezelf een tatoeage?
  4. Hoe vind je feestartikelen voor tijdelijke tatoeages?
  5. Hoe een Biohazard-tatoeage te krijgen?
  6. Hoe piercings op het werk te verbergen?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail