Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe professioneel nagellak aanbrengen?

Je kunt nagellak gemakkelijk professioneel aanbrengen als je het blijft doen
Je kunt nagellak gemakkelijk professioneel aanbrengen als je het blijft doen en het ook met plezier doet.

Nagellak kan thuis professioneel worden aangebracht. U hebt alleen het juiste gereedschap en een kleine ruimte nodig om de procedure uit te voeren. U kunt een vriend (in) die bereid is om deelnemer te zijn, vragen om te leren. Begin eerst met de handen en leer van daaruit. Houd rekening met de volgende tips om een expert te worden in het aanbrengen van nagellak.

 1. Bereid de volgende items voor; verschillende kleuren nagellak, een manicureset, wattenbolletjes en wattenstaafjes, doekje, wasbakje, gaasje of doekje, massagecrème, basis en top coat.
 2. Adviseer uw vriend die als uw cliënt zal optreden, om comfortabel te zitten. Zet haar voor een tafel of ergens waar je haar nagels gemakkelijk kunt lakken.
 3. Pak een bak en vul deze met warm zeepachtig water. Week haar handen een minuut om de nagelriemen en de huid te verzachten.
 4. Breng handlotion aan op haar handen en vingers. Dit zal echt een plezierige ervaring voor haar zijn. Je kunt een beetje masseren als je echt karakter wilt hebben.
 5. Neem na een paar minuten een katoenen doek om de handen af te drogen en een beetje gaas om de nagels af te drogen. Handdoeken kunnen losse draden hebben en aan de nagels blijven plakken. Hierdoor verlies je tijd doordat je ze allemaal moet uitschakelen.
 6. Kies de nagelkleur die er het beste uitziet. Probeer bij kleuren te blijven die niet zo luid zijn. Dit zou je eerste keer zijn, dus het zou ideaal zijn om iets minder gewaagde te kiezen.
 7. Breng een basislaag aan op haar nagels, beginnend vanaf de nagelriem tot aan de bovenkant. Voer een langzame streek uit met de borstel, beginnend in het midden en omhoog. Vervolgens moet u hetzelfde aan de zijkanten doen.
  Laat haar nagels een paar seconden drogen terwijl je de nagellak krijgt
  Laat haar nagels een paar seconden drogen terwijl je de nagellak krijgt.
 8. Laat haar nagels een paar seconden drogen terwijl je de nagellak krijgt. Plaats de fles tussen je handpalmen en wrijf tegen elkaar alsof je je handen wast. Alleen deze keer zit er een nagellak tussen je handpalmen. Het helpt bij het losmaken van opgebouwde vloeistof binnenin en het vermijden van luchtbellen.
 9. Schroef los en haal de bovenkant eruit. Dit omvat de borstel. Er zit misschien te veel verf op de borstel, dus u moet deze verminderen door deze aan de zijkant van de fles af te vegen.
 10. Houd haar hand stevig vast en breng langzaam een zachte streek van de nagellak aan, een paar centimeter van de nagelriem naar de bovenkant. Hetzelfde als hoe u de basislak aanbracht, begin met een lange middenstreep en breng deze aan de zijkant aan.
 11. Breng niet herhaaldelijk nagellak aan, want het zal een ongelijkmatige puinhoop opleveren.
 12. Als de lak er mooi op is geverfd, laat je deze een paar minuten drogen. Controleer de nagels om erachter te komen of er wat nagellak buiten de nagels is verspreid.
 13. Pak de toplaag en breng deze aan op de nagels zodra deze droog zijn. Dit geeft die nagels een professionele uitstraling en een langdurige bescherming.
 14. Maak de zijkanten schoon met een klein stukje katoen of een wattenstaafje. Hiermee voltooit u de manicure die u zojuist hebt gegeven.

De manier waarop professionals nagellak aanbrengen, verschilt niet zo veel van hoe u het normaal doet. Het enige is dat ze een intensievere opleiding hebben genoten en meer hebben geoefend. Concentratie is vereist en een zekere mate van controle over handbewegingen. Je kunt nagellak gemakkelijk professioneel aanbrengen als je het blijft doen en het ook met plezier doet.

Verwante artikelen
 1. Hoe persnagels aan te brengen?
 2. Hoe nagellak kopen?
 3. Hoe nagelschimmel te genezen?
 4. Hoe zorg je voor lange nagels?
 5. Hoe maak je een martini-glas nail art manicure?
 6. Hoe nagelschimmel te genezen: nagelinfecties bestrijden?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail