Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe zorg je voor Russische haarextensies?

Russische hairextensions hebben een hogere kwaliteit dan Aziatische of Europese hairextensions
Russische hairextensions hebben een hogere kwaliteit dan Aziatische of Europese hairextensions.

Hairextensions kunnen een geweldige manier zijn om je look te verbeteren. Ze zijn zo leuk omdat je de stijl en kleur van je haar kunt veranderen wanneer je maar wilt. Er zijn verschillende methoden om extensions aan te brengen, waaronder vlechtbinding, individuele strengen, klinkhaken en talloze andere. Bespreek met uw kapper welke methode en type extensie voor u geschikt is.

Creme de la creme

Meestal worden Europese hairextensions gemaakt van haar dat alleen is bewerkt om er Europees uit te zien
Meestal worden Europese hairextensions gemaakt van haar dat alleen is bewerkt om er Europees uit te zien.

Russische hairextensions hebben een hogere kwaliteit dan Aziatische of Europese hairextensions. Russisch haar wordt helemaal niet chemisch verwerkt, waardoor het de meest zeldzame vorm van extensie is. Het is de meest zijdezachte, puurste en natuurlijk de duurste. Meestal worden Europese hairextensions gemaakt van haar dat alleen is bewerkt om er Europees uit te zien. Maar Russisch haar is de creme de la creme van haar. Gelukkig is de zorg voor deze extensies erg eenvoudig:

 1. Kies een goed merk Russische haarextensies. Goedkopere versies hebben een kortere levensduur en klitten gemakkelijker in de war.
 2. Gebruik een zachte borstel en poets regelmatig met een neerwaartse beweging om klitten te voorkomen. Begin onderaan het haar en werk naar boven toe.
 3. Houd het haar schoon door het haar geleidelijk nat te maken met een zachte shampoo en lauw water. Borstel tijdens het wassen om te voorkomen dat het haar in de knoop raakt en gaat klitten.
 4. Was elke 2-3 dagen om de extensions schoon te houden, vooral na het sporten. Kam Russische hair extensions grondig voor het wassen.
 5. Gebruik een leave-in conditioner om je Russische hair extensions glanzend en zacht te houden.
 6. Gebruik geen producten op siliconenbasis op Russische haarextensies, omdat deze ervoor zorgen dat het haar afglijdt. Om te voorkomen dat extensions uitdrogen, blijf uit de buurt van producten op basis van alcohol.
 7. Maak tijdens het slapen je Russische haarextensies vast om klitten en wegglijden te voorkomen. Niet nat vastbinden. Als extensions nat zijn, laat ze dan aan de lucht drogen. Gebruik nooit een föhn of enige andere vorm van warmte, tenzij de instructies op de verpakking dit toelaten. Dit kan de levensduur van het haar verkorten.
 8. Gebruik een badmuts als u met Russische hair extensions zwemt. Chloor en zout water kunnen het haar beschadigen.
 9. Probeer nooit haarverf op de hair extensions aan te brengen. Laat een professional ze voor je inkleuren. Verwijder extensions om de 6-8 weken om uw natuurlijke haar niet te beschadigen. Na verwijdering niet opnieuw gebruiken. Breng altijd vers haar aan wanneer u het verlengingsproces opnieuw uitvoert.
 10. Om rechte Russische haarextensies krullend te krijgen, zet u deze in met rollers.
 11. Behandel Russische haarextensies altijd als uw eigen haar en volg altijd de instructies van uw kapper.
 12. Pruiken en clip-on-stukken kunnen ook worden gebruikt in plaats van Russische haarextensies. Ze zijn gemakkelijker te gebruiken en minder duur, maar gaan niet zo lang mee.

Zorg ervoor dat u deze tips opvolgt om schade aan uw Russische hairextensions en uw natuurlijke haar te voorkomen. Kies voor wilde en gekke stijlen of voor een klassieke look. Ga op zoek naar een stylist die misschien een goede prijs geeft. Russische haarextensies kunnen duur zijn, maar vergeet niet dat u krijgt waar u voor betaalt, dus vraag eerst om foto's van hun werk. En het allerbelangrijkste: zorg ervoor dat je plezier hebt!

Verwante artikelen
 1. Hoe zorg je voor je haar?
 2. Hoe de koperkleur uit blond haar te halen?
 3. Hoe grof haar behandelen?
 4. Hoe weet u of u er goed uitziet met kort haar?
 5. Hoe donkere wortels te retoucheren?
 6. Hoe droog broos haar te behandelen?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail