Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe te beslissen wie u uitnodigt voor het verjaardagsfeestje van uw kind?

Probeer dan andere stellen uit te nodigen die kinderen hebben die dicht bij de leeftijd van uw kind liggen
Als uw kind nog niet naar school gaat, probeer dan andere stellen uit te nodigen die kinderen hebben die dicht bij de leeftijd van uw kind liggen.

Een van de eerste stappen bij het plannen van de verjaardag van een kind is het maken van een gastenlijst. Nu kan het behoorlijk lastig worden om erachter te komen wie een felbegeerde uitnodiging krijgt, vooral als jij en je kind een brede vriendenkring hebben. Het is onpraktisch om iedereen die je kent uit te nodigen, dus je moet handig zijn bij het maken van je lijst.

Hier leest u hoe u kunt beslissen wie u wilt uitnodigen voor het verjaardagsfeestje van uw kind.

  • Bepaal hoeveel gasten u kunt hebben door eerst de andere details te plannen. Voordat u een lijst maakt, moet u eerst uw locatie bepalen, zodat u weet hoeveel mensen u praktisch kunt huisvesten. Je moet een budget hebben, zodat je weet hoe groot een feest je kunt zijn. Als je maar genoeg geld hebt voor een middagje taart en ijs in je tuin, kun je bepalen hoeveel mensen er in je ruimte passen. Als je maar een budget van 220€ hebt, is het niet redelijk om de hele klas van je kind, plus familie, uit te nodigen en een zitbuffet voor 100€ te hebben in je appartement met twee slaapkamers.
  • Beslis over directe gezinsleden. Als je veel familie hebt, kan het zijn dat je eigenlijk alleen een familiefeest hebt. Oma en opa zouden een uitnodiging voor het feest ook op prijs stellen, maar alleen als ze in de stad wonen en het geen enorme beproeving van jouw kant zou zijn om ze erbij te betrekken. Dit is niet zoals een bruiloft waarin je familieleden van buiten de staat moet uitnodigen. Als de meeste van uw gezinsleden echter oud zijn en jonge, luidruchtige kinderen niet zouden waarderen, kunt u besluiten om alle gezinsleden weg te laten en gewoon kinderen uit te nodigen.
  • Nodig degenen uit die uw kind regelmatig ziet en waarmee u speelt. Dit is zijn feest, dus nodig mensen uit van wie je weet dat hij het leuk zal vinden. Zorg ervoor dat zijn favoriete speelmaatje in de middag er is, evenals het kind aan de overkant van de straat waar hij regelmatig mee fietst.
  • Wees selectief ten aanzien van klasgenoten. Alleen omdat uw kind naar dezelfde school gaat als iemand, is niet automatisch een uitnodiging nodig. Je zou niet iedereen op het werk uitnodigen voor je eigen optredens, dus voel je niet schuldig als je kind selectief moet zijn. U kunt op school ongeveer vijf tot tien slots toewijzen aan de beste vrienden van uw kind. Dit is genoeg, aangezien de meeste kinderen maar een of twee beste vrienden hebben.
  • Probeer kinderen uit te nodigen. Als uw kind nog niet naar school gaat, probeer dan andere stellen uit te nodigen die kinderen hebben die dicht bij de leeftijd van uw kind liggen. Anders heb je een verjaardagsfeestje voor kinderen zonder kinderen. U wilt dat dit feest ook voor uw kind leuk wordt.
  • Voel je niet verplicht. Heb niet het gevoel dat je al je buren en vrienden moet uitnodigen. Je moet standvastig en selectief zijn. Bied alleen onderdak aan het aantal mensen dat u zich kunt veroorloven.

Top tien vrienden

Zodat je weet hoe groot een feest je kunt zijn
Je moet een budget hebben, zodat je weet hoe groot een feest je kunt zijn.

Als je echt te veel mensen hebt die je kent, wil je misschien de viering in groepen opdelen. U kunt bijvoorbeeld een klein samenzijn hebben met familieleden, maar laat uw kind op zaterdag zijn beste tien vrienden meenemen voor een ijsje.

Beklemtoon niet teveel over het feest. Het zou leuk moeten zijn! Zorg voor de juiste balans tussen volwassenen die kunnen helpen, en genoeg kinderen om mee te spelen om ervoor te zorgen dat iedereen een plezierige tijd heeft.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail