Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe gebruik je valse bruiloftsbloemen voor een boeket?

Dat kan worden geregeld door nepbruiloftsbloemen te gebruiken als vervanging voor echte
Dat kan worden geregeld door nepbruiloftsbloemen te gebruiken als vervanging voor echte!

De vraag is gesteld. Je antwoordde "Ja!" met bijpassende tranen. Je hebt een ring om het te bewijzen. Je bent verloofd! Nu komt de huwelijksplanning en je hebt duidelijk gemaakt dat echte bloemen uit zijn omdat je allergisch bent voor stuifmeel en een hekel zou hebben aan medicatie op je grote dag. Dat kan worden geregeld door nepbruiloftsbloemen te gebruiken als vervanging voor echte! Het is het beste idee ooit! Je zult minder uitgeven, je gasten zullen niet eens weten dat ze nep zijn, en je kunt elke soort bloem hebben die je wilt zonder je zorgen te maken als het in het seizoen is! Hier leest u hoe u een nep bruiloftsbloem gebruikt voor een boeket!

 • Stel een budget vast voor uw boeket. Het beste en beste dat je kunt krijgen bij nepbruiloftsbloemen die eruit zien als de echte deal, is om bloemen te kiezen die van zijde zijn gemaakt. Uitgebreide boeketten kosten slechts rond het honkbalveld van 52€, wat een koopje is!
 • Bekijk verschillende boeketontwerpen. U bent nu waarschijnlijk bezig met het inslaan van bruidsmagazines of op internet voor ideeën voor bruidsboeketten. Goed gedaan, aanstaande bruid! Zo vroeg in de planningsfase van uw bruiloft mag u niet in de val trappen om meteen de definitieve beslissingen te nemen. Doorloop boeketontwerpen: als je door de pagina's van bruidsmagazines bladert, zorg dan dat je post-its en een pen voor je klaar hebt staan om de ontwerpen die je leuk vindt te labelen, van de minst tot de meest geliefde; als u op het internet surft, kunt u de ontwerpen die u leuk vindt afdrukken vanaf de webpagina. Verzamel de boeketontwerpen en overweeg welke de laatste snit zal maken als het tijd is om een beslissing te nemen.
 • Kies je favoriete bloemen. Natuurlijk zijn rozen vaak de standaardkeuze als het gaat om bruidsboeketten, maar het hoeft niet jouw keuze te zijn. Er zijn andere soorten om uit te kiezen: vlindervormige orchideeën, gerberamadeliefjes, callaslelies, ranunclus, stephanotis, lelies, anjers en pioenrozen. Al deze zijn even mooi, kleurrijk en het beste van alles, dankzij de beschikbaarheid van zijde gemakkelijk te vertalen naar nepboeketten.
  Maar laat deze zoals geadviseerd in één tint geverfd
  Je kunt verschillende nepbloemen hebben, maar laat deze zoals geadviseerd in één tint geverfd.
 • Bepaal een kleurschakering. Zijden bloemen moeten worden geverfd om de schaduw na te bootsen die er goed uitziet bij uw bruidsjurk. Een uitbarsting van kleur voor je boeket is prima, maar te veel kleur zal de aandacht trekken naar wat je vasthoudt in plaats van naar jou. Een goede effen kleur is dus het beste voor uw bruidsboeket. Je kunt verschillende nepbloemen hebben, maar laat deze zoals geadviseerd in één tint geverfd.
 • Voeg linten en bladeren toe aan het ontwerp. In het geval dat het boeket te eenvoudig lijkt, zullen accenten zoals linten en bladeren uw boeket onmiddellijk van eenvoudig naar mooi maken.
 • Vraag de bloemist om ontwerpen te maken van uw favorieten. Het zal niet moeilijk zijn om op zoek te gaan naar een bloemist die nepbruidsboeketten maakt, dus als je een bruiloftsbloemist hebt gevonden, haal dan de ontwerpen die je hebt verzameld eruit en werk samen met je bloemist. Uw bloemist maakt dan schetsen die u kunt zien. Maak uw keuze en laat de rest over aan de bekwame handen van de bloemist.

Zorg ervoor dat je boeket de ster van de show niet overschaduwt. Uiteindelijk moet de aandacht alleen op jou gericht zijn. Dit is je trouwdag en dat is niets om op te niezen!

Verwante artikelen
 1. Hoe alledaagse voorwerpen te gebruiken om voor te stellen?
 2. Hoe een bruidsregister met succes te gebruiken voor huwelijksgeschenken?
 3. Hoe kan ik tafellinnen huren voor een bruiloft?
 4. Hoe een recept-bruidsdouche te gooien?
 5. Hoe bruiloftsdecoraties te huren?
 6. Hoe maak je een middelpunt voor een bruidsdouche?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail