Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe koop je een 35-jarig huwelijksverjaardag cadeau?

Een van de beste plaatsen om je zoektocht naar het perfecte jade-cadeau te beginnen
Een van de beste plaatsen om je zoektocht naar het perfecte jade-cadeau te beginnen, is in Aziatische winkels.

Het 35-jarig huwelijk wordt meestal gevierd met jubileumgeschenken die jade of koraal bevatten. Omdat koraal en jade relatief zeldzaam zijn, kan het moeilijk zijn om een geweldig jubileumgeschenk te vinden. Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen.

  • Smaken en interesses. Probeer je allereerst voor te stellen welk cadeau zowel functioneel als nuttig zou zijn, en wat past bij de smaak en interesses van je partner. Sommige mensen geven de voorkeur aan traditionele geschenken, zoals sieraden van jade of koraal, terwijl anderen op zoek zijn naar meer functionele geschenken, zoals schrijfpennen die zijn verfraaid met een stuk jade of een horloge dat is versierd met een klein beetje koraal. Door de smaak en interesses van uw partner in geschenken op te nemen, zult u een item kunnen vinden dat zij niet alleen zullen waarderen, maar ook nuttig zullen vinden.
  • Budget. Voordat u zelfs maar de eerste winkel bezoekt en op zoek gaat naar jadegeschenken, moet u uw budget plannen. De meeste mensen houden ervan om uit te geven als het gaat om het 35-jarig jubileum. Als u van plan bent veel voor het geschenk uit te geven, zorg er dan voor dat u drie of meer maanden vóór de daadwerkelijke huwelijksverjaardag minstens een kwart van uw maandelijks inkomen spaart. Dit zal u toelaten om een extravagante gift te kopen zonder in te gaan brak. Van tevoren voorbereiden en sparen voor het budget is belangrijk.
  • Winkelen in de buurt. Bekijk vervolgens de verschillende winkels bij jou in de buurt. Een van de grootste fouten die shoppers maken, is het kopen van het eerste item dat hun aandacht trekt. Over het algemeen moet u echter het eerste mooie geschenk dat u ziet als de standaard beschouwen. Nadat je dit hebt gevonden, kijk je naar andere winkels en het eerste item dat je als beter en betaalbaarder beschouwt dan het eerste cadeau dat je zag, zou gewoon perfect moeten zijn. Als u meer tijd heeft en meer moeite kunt sparen, kunt u ook op zoek gaan naar nog meer items.
    Het 35-jarig huwelijk wordt meestal gevierd met jubileumgeschenken die jade of koraal bevatten
    Het 35-jarig huwelijk wordt meestal gevierd met jubileumgeschenken die jade of koraal bevatten.
  • Klassiekers. Er zijn enkele echtgenoten die de voorkeur geven aan moderne geschenken, maar er zijn ook veel die de voorkeur geven aan traditionele klassieke geschenken. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar jadebomen en kamerplanten, of u kunt zoeken naar jade-sieraden. Dit zijn klassieke cadeaus voor het 35- jarig jubileum. Andere klassieke jadegeschenken zijn potten die van jade zijn gemaakt, hoewel deze meestal erg duur zijn. Je kunt ook een aquarium kopen dat koralen bevat.
  • Aziatische winkels. Een van de beste plaatsen om je zoektocht naar het perfecte jade-cadeau te beginnen, is in Aziatische winkels. Jade is van oudsher een Aziatische steen die werd gebruikt om de kleding, sieraden en huizen van Chinese royalty's te versieren. Aziatische winkels hebben niet alleen veel jade-artikelen, maar verkopen deze meestal ook tegen een lagere prijs. Bovendien zien jade-sieraden er gewoonweg fantastisch uit wanneer ze worden gebruikt in sieraden met Aziatische ontwerpen.
  • Cadeaubonnen. Zorg ervoor dat u een handgeschreven cadeaukaart bijvoegt voordat u uw cadeau verstuurt. Onthoud dat een jubileum de perfecte gelegenheid is om te herhalen hoeveel u precies van uw partner houdt.

Geef het geschenk zoveel mogelijk persoonlijk af. Je partner zal het op prijs stellen als je wat tijd vrijmaakt uit je drukke schema om een avond door te brengen die alleen aan haar is gewijd.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail