Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe vrienden uitnodigen voor een bevestigingsfeestje?

Bij het plannen van uw bevestigingsfeestje
Bij het plannen van uw bevestigingsfeestje, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste balans aan mensen uitnodigt.

Wanneer je door iets belangrijks gaat, zoals een religieuze overgangsrite, is het belangrijk om de gelegenheid te markeren met een soort viering. Als je een bevestigingsfeestje wilt hebben, ga je gang! Een bevestigingsfeestje is een geweldige manier om deze gedenkwaardige religieuze gebeurtenis in je leven te vieren.

Als je een bevestigingsfeestje wilt hebben
Als je een bevestigingsfeestje wilt hebben, ga je gang!

Bij het plannen van uw bevestigingsfeestje, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste balans aan mensen uitnodigt. U kunt als volgt vrienden uitnodigen voor een bevestigingsfeestje.

 • Bepaal de datum van uw feest. Idealiter zou u het dezelfde dag als de bevestiging moeten hebben. Als uw bevestiging 's ochtends is, kunt u mensen uitnodigen om met u mee te lunchen. Als het 's middags gebeurt, nodig dan uw gasten uit voor een kopje thee. Als het niet mogelijk is om het feest op dezelfde datum als de bevestiging te houden, probeer het dan zo dicht mogelijk bij de datum te houden, niet meer dan twee weken na het evenement.
 • Bepaal uw budget en locatie. U moet een realistisch budget hebben om voor uw feest te besteden. U zult het aantal gasten moeten beperken als u merkt dat u niet zoveel aan het feest kunt uitgeven. Uw budget bepaalt de locatie en bepaalt vervolgens het aantal mensen dat u voor de bijeenkomst kunt uitnodigen. Zodra u over deze informatie beschikt, kunt u beginnen met het uitnodigen van mensen, aangezien u weet wanneer en waar.
 • Maak een lijst. Voordat u eropuit gaat en mensen gaat uitnodigen, moet u een potentiële gastenlijst maken van degenen die u wilt uitnodigen. Als u uw lijst moet verkleinen, maak dan een eerste lijst met de prioriteitsuitnodigingen. Als mensen van uw eerste lijst afwijzen, kunt u mensen van uw tweede lijst gaan vragen.
 • Uitnodigingen versturen. De traditionele manier om mensen uit te nodigen voor bijeenkomsten is door een uitnodiging te geven. U kunt een uitnodiging met een religieus thema kopen bij kantoorboekhandels. U kunt sommige formaten ook online downloaden en zelf maken.
 • Stuur een uitnodiging per sms of e-mail. Stuur een e-vite naar uw evenement en ontvang direct bevestigingen en bespaar op geld en papier. Het is de snelste manier om contact te maken met mensen. Je kunt mensen ook rechtstreeks sms'en over je aanstaande feestje. Zorg er wel voor dat u uw antwoorden bijhoudt, zodat u weet wie het kan halen en wie het niet kan.
 • Breng mensen van tevoren op de hoogte. Probeer zoveel mogelijk de uitnodiging of sms en e-mail ongeveer een maand of zo voor het evenement te verzenden. Verstuur de uitnodiging niet te laat, anders kunt u veel weigeringen ontvangen vanwege eerdere verlovingen. Als je een week voor je feestje nog niets van mensen hebt gehoord, kun je ze rechtstreeks bellen of sms'en, zodat je een nauwkeurig aantal mensen hebt. Uw cateraar of restaurant moet een nauwkeurige schatting hebben, zodat de juiste hoeveelheid eten en drinken kan worden bereid.

Vrienden uitnodigen voor je bevestigingsfeestje is net als je voorbereiden op een ander feestje. Als je vrienden van andere geloofssystemen niet weten wat een confirmatiepartij is, moet je misschien kort uitleggen waar het ritueel over gaat. Vergeet ook niet om naaste familieleden uit te nodigen om de speciale gelegenheid met u te delen.

Veel plezier!

Verwante artikelen
 1. Hoe houd je een bijna verloren vriendschap levend?
 2. Hoe kun je vrede bewaren met kamergenoten?
 3. Hoe nieuwe mensen ontmoeten?
 4. Hoe effectief te luisteren?
 5. Hoe maak je een bedankkaart met stempels?
 6. Hoe ontmoet je mensen in een nieuw gebied?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail