Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe gebruik je het jobcorps?

Training plus een heleboel andere voordelen voor degenen die in aanmerking komen om zich in te schrijven
Job Corps biedt gratis onderwijs en training plus een heleboel andere voordelen voor degenen die in aanmerking komen om zich in te schrijven.

Job Corps biedt gratis onderwijs en training plus een heleboel andere voordelen voor degenen die in aanmerking komen om zich in te schrijven. Geïnteresseerd? Lees verder:

 1. Job Corps is een trainingsprogramma gelanceerd door het Department of Labor of the Europe. Het biedt loopbaanplanning, onderwijs, on-the-job training en ook arbeidsbemiddeling. Ze leren ook interviewtechnieken, hoe je goede cv's schrijft en andere vaardigheden die nodig zijn om een baan te krijgen.
 2. Weet of je in aanmerking komt om je in te schrijven voor Job Corps. De vereisten voor inschrijving bij Job Corps zijn de volgende: de aanvrager moet tussen de 16 en 24 jaar oud zijn, een natuurlijke of gelegaliseerde burger van Europa zijn en voldoen aan de voorgeschreven inkomenseisen.
 3. Jobs Corps geeft hands-on training zodat studenten de vaardigheden en informatie kunnen opdoen die ze nodig hebben op de eigenlijke werkplek. Job Corps biedt een uitgebreide opleiding voor ongeveer honderd carrières, waaronder de volgende: boekhouding, zaken, financiën, computer, grafisch ontwerp, informatietechnologie, elektronica, techniek, onderwijs, gezondheidswetenschappen, gezondheidsgerelateerde carrières, paramedische wetenschappen, bouw, timmerwerk, mechanica, reparatie, cosmetologie, culinaire kunsten, schilderen, zeemanschap, wetshandhaving, veiligheid, onderwijs, transport, brandbestrijding en nog veel meer.
 4. Job Corps heeft veel aanvullende activiteiten om een goed afgerond onderwijs te bieden. U kunt deelnemen aan excursies, culturele programma's, artistieke, literaire en muzikale workshops, sportwedstrijden, gemeenschapsprojecten, studentenregering en anderen.
  Gaat u naar de Job Corps-site op jobcorps.dol.gov
  Om u in te schrijven, gaat u naar de Job Corps-site op jobcorps.dol.gov.
 5. Bij Job Corps kun je veel gratis diensten krijgen. Als u eenmaal bent ingeschreven bij Job Corps, kunt u gratis tandheelkundige en medische zorg krijgen. U krijgt dan een kledingtoeslag en een basisvergoeding voor levensonderhoud die u tweewekelijks ontvangt. Ook kun je gratis rijlessen volgen bij Job Corps. Bent u een alleenstaande ouder, dan kunt u gebruik maken van kinderopvangprogramma's.
 6. Als je eenmaal bent ingeschreven bij Job Corps, woon je in slaapzalen. Je deelt je kamer met andere studenten van hetzelfde geslacht als de jouwe. U wordt gevraagd uw kamer schoon te maken, omdat deze van tijd tot tijd zal worden geïnspecteerd, en degenen die onreine of rommelige kamers hebben, mogen niet deelnemen aan bepaalde activiteiten.
 7. Job Corps leidt studenten op op het gebied van discipline. Er zouden regels zijn met betrekking tot de juiste kleding en netheid van uiterlijk, evenals inspecties van slaapzalen, loungeruimtes en andere. Vechten, vandalisme, mishandeling en andere vormen van onaanvaardbaar gedrag worden niet getolereerd. Als je bij Job Corps zit, weet dan wat de regels zijn van de campus waar je je bevindt en doe je best om je eraan te houden om ingeschreven te blijven.
 8. Job Corps doet zijn best om de veiligheid van campussen te waarborgen. Een manier om dit te doen is door het implementeren van wat zij een Zero Tolerance-beleid voor alcohol, drugs en geweld noemen. Wanneer studenten worden betrapt op drinken, drugs gebruiken of geweld plegen in welke vorm dan ook, worden ze onmiddellijk ontslagen en mogen ze niet meer deelnemen aan het programma. Ze hebben ook wet- en regelgeving om de veiligheid van studenten en personeel van Job Corps te waarborgen.

Deelnemen aan het Job Corps is een geweldige stap om een goed karakter te verwerven en een stabiele carrière te beginnen. Om u in te schrijven, gaat u naar de Job Corps-site op jobcorps.dol.gov.

Verwante artikelen
 1. Hoe te schrijven - Les 3?
 2. Wat is een kunstinstituut online?
 3. Hoe vind je een afgestudeerde psychologieschool?
 4. Hoe een aanvraag indienen bij Graduate Schools?
 5. Hoe de beste Graduate Schools te bepalen?
 6. Hoe vind je doctoraatsprogramma's in counselingdiensten?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail