Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Tekst centreren met Yahoo! Paginatovenaars?

Bekijk een voorbeeld van uw pagina nadat u de tekst hebt gecentreerd voordat u op de knop "Volgende" klikt
Snelle tips: bekijk een voorbeeld van uw pagina nadat u de tekst hebt gecentreerd voordat u op de knop "Volgende" klikt om uw pagina op te slaan.

U kunt de tekst die u op uw Yahoo! pagina en centreer het om het lezen te vergemakkelijken. Een tekstblok met een paar woorden per regel is gemakkelijker te lezen dan de tekst helemaal over het scherm te laten lopen.

1. Meld u aan bij Yahoo!

Standaard zoekmachine

Om toegang te krijgen tot Yahoo! PageWizards moet u inloggen op uw Yahoo! Account. Als Yahoo! is niet uw standaardzoekmachine in uw internetbrowser, u kunt deze openen door http: //yahoo.com in het adresveld te typen. Zoek naar de optie "Aanmelden" op de Yahoo! pagina en klik erop. U wordt gevraagd om uw inloggegevens in te voeren, zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u klaar bent met het invoeren van uw inloggegevens, klikt u op de knop Aanmelden.

2. Ga naar GeoCities.

Als u bent ingelogd, zoekt u naar de GeoCities-link op de Yahoo! pagina en klik erop. Als je de link niet kunt vinden, typ dan GeoCities in het zoekveld. Op de pagina met zoekresultaten op Yahoo! klik op de GeoCities-link. Wanneer u op de GeoCities-pagina komt, zoekt u de knop "Yahoo! PageWizards" en klikt u erop. Om naar de pagina te gaan die u wilt bewerken of waarin u tekst wilt typen, klikt u op de knop "Aanmaken of wijzigen van uw webpagina ". Klik nu op "Een bestaande pagina bewerken" om de pagina te zoeken die u wilt bewerken. Als je de pagina hebt gevonden, kun je de knop "Volgende" selecteren om te beginnen met bewerken.

3. Centreer de tekst.

Volledig artikel

Om de tekst die u hebt getypt op uw pagina te centreren
Om de tekst die u hebt getypt op uw pagina te centreren, plaatst u de cursor helemaal links in het vak.

Typ eerst de tekst die u op uw pagina wilt plaatsen. Gebruik het vak "Tekst invoeren" om de taak uit te voeren. U kunt zoveel woorden op de pagina plaatsen als u wilt. Het kan een alinea of een volledig artikel zijn. Om de tekst die u hebt getypt op uw pagina te centreren, plaatst u de cursor helemaal links in het vak. Je gebruikt je spatiebalk om de cursor helemaal naar de ritzijde te verplaatsen, maar je moet elke keer dat je op de spatiebalk drukt, tellen om erachter te komen hoeveel spaties er in het vak zitten.

De positie waar je cursor helemaal links op staat, telt al als één spatie in het vak, dus als je op de spatiebalk drukt, begin je met het cijfer 2. Schrijf op een vel papier het aantal vakjes op dat je vak heeft. De volgende procedure is om het aantal letters op de eerste regel van uw alinea, woord of groep woorden te tellen. Je moet de spaties tellen die woorden verdelen en de speciale tekens tellen ook. Schrijf het totaal onder het aantal spaties op het vel papier en trek de twee cijfers af. Neem het totaal en deel het door twee. Dit zal u vertellen hoeveel lege ruimte u aan elke kant van de tekst kunt plaatsen. Plaats de tekst helemaal aan de linkerkant van het vak en verplaats deze vervolgens naar de rechterkant door de cursor voor de tekst te plaatsen en op de spatiebalk te drukken. Gebruik de rest van uw berekening om te bepalen hoe vaak u op de spatiebalk moet drukken.

Resterende lijnen

Het proces kan in het begin vervelend zijn, maar als je eenmaal de eerste regel van een alinea hebt gecentreerd, kun je de resterende regels dienovereenkomstig aanpassen.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail