Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe maak je van jezelf een tekenfilmfiguur?

Be Funky - Be Funky is een van de websites die u kunt gebruiken om een tekenfilmfiguur van uzelf te maken
Be Funky - Be Funky is een van de websites die u kunt gebruiken om een tekenfilmfiguur van uzelf te maken.

Met veel programma's die op internet beschikbaar zijn, kun je iets vinden waarmee je jezelf in een tekenfilmfiguur kunt veranderen. Er zijn tal van websites waar u dit gratis kunt doen. Dit is een goede optie als u niet goed bent in het werken met fotobewerkingstools. Iedereen kan deze websites gebruiken. Ontdek waar u van uzelf een stripfiguur kunt maken door de onderstaande website te bezoeken.

 • Be Funky - Be Funky is een van de websites die u kunt gebruiken om een tekenfilmfiguur van uzelf te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is uw foto uploaden en het gratis programma gebruiken om uzelf te transformeren. Ga naar het gedeelte 'Foto-effecten' van de site. Upload je foto en kies vervolgens 'Cartoonizer' in het linkerdeelvenster. Je hebt 2 keuzes voor de cartoonizer en nog 3 voor de premium cartoonizer. U kunt ook teksten, afbeeldingen en kaders aan uw afbeelding toevoegen. Daarna kunt u uw foto naar uw computer downloaden.
 • Portrait Illustration Maker - Met Portrait Illustration Maker kunt u uw eigen avatar aanpassen. Je hebt veel opties om uit te kiezen, zodat je een cartoon kunt bedenken die op jezelf lijkt. U kunt het kapsel, de vorm van het gezicht, wenkbrauwen, ogen, neus, mond en lichaam kiezen. Andere keuzes zijn voor de make-up, snor, accessoires en zelfs rimpels. Download de avatar naar uw computer als u klaar bent.
 • Wee World - Wee World is een website waar je een Wee Mee of een cartoonversie van jezelf kunt maken. Klik op de link voor 'Create a WeeMee'. Je hebt dan opties om uit te kiezen. Kies je geslacht, hoofdvorm, huidskleur en oogkleur. Kies daarna 'Kleed je nu aan!' om je cartoon aan te kleden. Er is genoeg kleding om uit te kiezen. Je kunt zelfs de emotie van je karakter veranderen.
  Ontdek waar u van uzelf een stripfiguur kunt maken door de onderstaande website te bezoeken
  Ontdek waar u van uzelf een stripfiguur kunt maken door de onderstaande website te bezoeken.
 • SP Studio - Dit is een avatar-maker die je met plezier zult gebruiken, vooral als je een South Park-fan bent. Op de website kun je jezelf veranderen in een South Park-personage. U kunt de achtergrond voor de afbeelding kiezen, de hoed, ogen, haar, huid, mond, shirt, handen, benen en andere speciale items. U kunt de avatar op uw computer downloaden.
 • Doppel Me - Doppel Me is een andere website waar je avatars van jezelf kunt maken. Er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt zich aanmelden voor een gratis account, zodat u toegang heeft tot alle opties voor het maken van een stripfiguur. U kunt de avatar downloaden en gebruiken voor uw online accounts.

Dit zijn enkele van de opties die je nodig hebt om van jezelf een tekenfilmfiguur te maken. U kunt door alle websites bladeren, zodat u kunt kiezen welke website de beste avatar voor uw behoeften kan maken. Download het stripfiguur dat je hebt gemaakt en upload het naar je accounts, zodat je het kunt delen met je vrienden. Je kunt veel verschillende avatars maken voor MySpace, Facebook, online messenger en nog veel meer.

Verwante artikelen
 1. Hoe een DWF-bestand openen?
 2. Hoe tekst en afbeeldingen in PageMaker te roteren?
 3. Hoe tekensoftware te gebruiken?
 4. Hoe een afbeelding uitrekken met Photoshop?
 5. Hoe ontwerpprogramma's van Punch Software te gebruiken?
 6. Hoe Microsoft Visio Help te gebruiken?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail