Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Hoe bereid ik een CD-master voor op CD-duplicatie?

De master-cd moet van hoge kwaliteit zijn als u wilt dat de duplicatieresultaten dezelfde kwaliteit hebben
De master-cd moet van hoge kwaliteit zijn als u wilt dat de duplicatieresultaten dezelfde kwaliteit hebben.

Compact Discs zijn in eerste instantie ontwikkeld voor audiogegevens, maar ze hebben ook de mogelijkheid om alle soorten digitale gegevens op te slaan, waardoor het een effectief digitaal gegevensopslagmedium is. Over de hele wereld, thuis en op kantoor, is de Compact Disc of CD een veelzijdige opslagruimte geworden die zowel efficiënt als draagbaar is. Individuen en / of bedrijven moeten vaak verschillende hoeveelheden gegevens opslaan en dupliceren om deze te kunnen delen, presenteren of verkopen aan anderen. Maar voordat een van deze gegevens wordt gedupliceerd, moet deze worden verwerkt in de uiteindelijke en masterbron om te worden gedupliceerd. De master-cd moet een betrouwbare bron zijn voordat deze wordt gedupliceerd om ervoor te zorgen dat de volumes van dubbele gegevens-cd 's op dezelfde manier worden gepresenteerd als waarvoor ze bedoeld waren.

1. Bepaal de uiteindelijke gegevens.

Volledige aanvullende informatie

Verwerk alle gegevens in het juiste formaat en test ze voordat u ze op de master-schijf brandt. Sla de gegevens eerst op uw harde schijf op om er een reservekopie van te maken. Zorg ervoor dat u uw gegevens duidelijk labelt met een naam die u en iemand anders kunnen herkennen. Vul aanvullende informatie in de eigenschappenlijst in, zodat andere mensen toegang hebben tot deze informatie om te weten in welk formaat de gegevens zijn opgeslagen en welke programma's de gegevens kunnen openen. Test uw gegevens om er zeker van te zijn dat ze worden weergegeven en correct werken.

2. Zoek het beste cd-type of -merk om uw definitieve gegevens op te slaan.

Merk-cd van hoge kwaliteit

Om een master-cd te maken, wilt u de beste cd kopen die op de markt verkrijgbaar is. Het is misschien geen goed idee om te beknibbelen op dit deel van het proces, omdat u misschien een cd van goedkope kwaliteit krijgt om uw definitieve gegevens op te slaan, gewoon om erachter te komen dat deze defect is en u het proces moet herhalen, of dat u dat niet hebt gedaan een schone brand op de cd krijgen en het heeft uw gegevens beschadigd. De meeste goedkope cd's die er zijn, zullen uw gegevens niet lang bewaren, dus zorg ervoor dat u een merk-cd van hoge kwaliteit aanschaft die u als master-cd kunt gebruiken.

3. Voer de juiste stappen uit wanneer u uw gegevens op de master-schijf brandt.

Vermijd fysieke bewegingen

Bij het duplicatieproces worden de gegevens van uw master-schijf als enige bron gebruikt
Bij het duplicatieproces worden de gegevens van uw master-schijf als enige bron gebruikt.

Brand uw definitieve gegevens vanaf uw harde schijf en niet vanaf een ander apparaat dat op uw computer is aangesloten. De andere apparaten zijn mogelijk onstabiel en het kan zijn dat u beschadigde gegevens krijgt. Als u uw laatste gegevens van een laptop moet branden, zorg er dan voor dat het netsnoer is aangesloten, omdat het brandproces kan worden beïnvloed door de onstabiele stroom van de batterijen. Zorg ervoor dat u alle andere actieve programma's uitschakelt voordat u probeert uw definitieve gegevens te branden, aangezien dit de brandsnelheid kan beïnvloeden. Vermijd fysieke bewegingen op uw CPU om overslaan te voorkomen. Brand de gegevens op een lage snelheid om een kwaliteitsbrand te krijgen.

4. Test de master-schijf.

Bij het duplicatieproces worden de gegevens van uw master-schijf als enige bron gebruikt. Voordat u de master-schijf verzendt voor duplicatie, test u of uw gegevens worden uitgevoerd en weergegeven zoals bedoeld.

De master-cd moet van hoge kwaliteit zijn als u wilt dat de duplicatieresultaten dezelfde kwaliteit hebben.

Verwante artikelen
  1. Hoe moet u RAM correct behandelen?
  2. Hoe een cd te beschermen tegen kopiëren?
  3. Hoe LCD-monitoren repareren?
  4. Hoe recensies over audioadapters te lezen?
  5. Hoe rommel van een harde schijf te verwijderen?
  6. Hoe een printerlint vervangen?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail